Câte secții de votare sunt organizate în străinătate

75
1
Câte secții de votare sunt organizate în străinătate - sectiidevotare-1400834060.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat lista secțiilor de votare din străinătate pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, numărul acestora fiind de 190.

Potrivit MAE, aceste secții vor fi organizate în sediile misiunilor diplomatice și consulare ale României, în sediile institutelor culturale din străinătate, precum și în teatrele de operațiuni din Afganistan.

"Lista finală a secțiilor de votare a fost omologată pe baza experienței anterioare în organizarea alegerilor europarlamentare, respectiv a numărului de alegători înregistrat la scrutinele din 2007 și 2009. La alegerile europarlamentare cetățenii români din străinătate pot opta pentru exercitarea dreptului de vot pentru alegerea reprezentanților țării de reședință în Parlamentul European", se mai arată în comunicatul citat.

MAE precizează că la alegerile europarlamentare din 2007, în străinătate și-au exercitat dreptul de vot aproximativ 22.000 de cetățeni români, iar la cele 2009 au fost înregistrați la vot aproximativ 14.000 de cetățeni români în condițiile în care în ambele situații au fost organizate tot 190 de secții de votare. 



Comentează știrea

Read Homepage
10 iunie 2014
Read Homepage

liquid smoke Stiri Politică : Câte secții de votare sunt organizate în străinătate | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Read Homepage http://angelbeyers.com/dekang-e-liquid/what-is-the-best-ecig-batteries-vapor-e.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9034 secunde