Cătălina Ponor refuză să fie candidatul PSD. "E o meserie murdară"

281
3
Cătălina Ponor refuză să fie candidatul PSD.
Conform agenției de presă News.ro, gimnasta Cătălina Ponor a refuzat oferta PSD Constanța de a candida la alegerile parlamentare din 11 de-cembrie, spunând că nu dorește să-și asocieze numele cu o astfel de "meserie murdară".


"Nu voi face poli-tică, nu e pentru mine. Se spune că e o me-serie murdară și nu vreau să îmi arunc numele în așa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi și sacrificii. Dacă eram într-o țară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de po-litică și vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri - în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program și ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult, cât îmi va permite sănătatea", a declarat Cătălina Ponor.


Comentează știrea

DODO
1 octombrie 2016
o palma pentru PSD

Bravo Catalina dar o precizare : meseria de parlamentar nu este murdara ba chiar nobila ( istoria o comfirma ) ci alesii nostri care au tirit-o in hazna

MIHAI
1 octombrie 2016
POLITICA ESTE MURDARA

Din acest motiv , unii , si in mare masura tinerii , nu vor sa intre in politica . Daca politica este " murdara " s-ar putea foarte bine sa fie si din cauza celor care refuza sa accepte responsabilitatile impuse de calitatea de cetatean . Se ajunge la situatia in care politicienii isi compromit constiinta in locul tau in timp ce tu te uiti in alta parte . A face politica ( sau o alta politica ) inseamna a face curatenie in țară pentru ca politica sa nu mai fie " murdara " .Este ceva asemanator cu a face curatenie in casa .Unii vor sa fie invitati inauntru dupa ce tu ai facut " curatenie " si daca se poate sa-i mai faci si o cafea . Avem dreptul , pe buna dreptate , sa condamnam politica si politicienii care ne hotarasc soarta , Dar indiferenta noastra , pasivitatea , nu fac decat sa inrautateasca situatia si sa intareasca coruptia , demagogia si mediocritatea . Este cazul ca tinerii talentati , care se considera indreptatiti sa condamne pe buna dreptate situatia politicianismului din Romania , sa se implice , sa realizeze mult dorita schimbare . O campioana ca Ponor si alti tineri valorosi pot reprezenta noua clasa politica , Ar fi inceputul aparitiei si consolidarii meritocratiei in politica . Un tanar eminent poate face mult bine tarii indiferent din ce partid face sau va face parte ..

Eu,un postac de meserie
1 octombrie 2016
Despre Mircea Dobre

Mircea Dobre,purtatorul de cuvant al PSD Constanta a declarat ca gimnasta Catalina Ponor a fost jignita de "postacii de meserie" si din cauza noastra domnisoara a renuntat le mareata oferta a pesedeului.Mircea Dobre nu se uita in oglinda.Cu ocazia asta il intreb pe Mircea Dobre ce meserie are dumnealui si daca a auzit de meseria de parlamentar.Mircea Dobre are meseria de parlamentar cu toate ca nici el nu stie ce scoala are sau ce meserie a invatat. Referitor la raspunsul Catalinei,vreau sa o felicit si sa-i spun ca i-a trecut "glontul" pe langa ureche.Era sa se nenoroceasca pentru toata viata.A luat cea mai inteleapta decizie din viata ei.Este mai bine sa fii antrenor pana la adanci batraneti,sau profesor de sport decat o "privighetoare" expusa intr-o colivie de argint din bucataria lui Fagadau.De fapt,astia din PSD,mari vanatori si pescari amatori au obiceiul sa-si expuna pe ziduri tot felul de trofee.Cunosc un istoric renumit a carui cap a fost expus intre craniul unui urs si coarnele unui cerb impuscat de pesedei.Un doctor a ajuns pres in anticamera lui Dragnea.Toti nespalatii din PSD isi sterg pantofii pe blana profului.Un actor a ajuns peste exotic in acvariul pesedeului,altul sta expus intr-o cusca din gradina zoologica a pesedeului.Mare noroc ai avut,Catalino ! Sa ai viata lunga si fericita !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6894 secunde