Cătălin Ivan: "Avem nevoie de experiența lui Victor Ponta"

222
2
Cătălin Ivan:

Articole recomandate

PSD are nevoie, în acest moment, de experiența lui Victor Ponta, a declarat, într-o conferință de presă la Dobrovăț, eurodeputatul Cătălin Ivan.


Întrebat dacă are ceva de reproșat liderului PSD, Liviu Dragnea, Ivan a replicat: "Voi discuta în interiorul partidului".


"Cred că în acest moment PSD are nevoie de experiența lui Victor Ponta și de mintea limpede a celui care a trecut de foarte multe lucruri", a spus Cătalin Ivan.


El a spus că PSD face o foarte mare greșeală că îl ține departe pe Victor Ponta de luarea deciziilor, subliniind totodată că "perioada 2012-2015 a fost cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta președinte al PSD și premier".


"Perioada 2012-2015 rămâne până în acest moment, și cred că nu ne vom mai întâlni foarte curând cu această situație, cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta președinte al partidului și Victor Ponta prim-ministru. 


Atât la Guvern cât și la partid a avut cele mai bune rezultate. (...) De acolo puteam construi foarte mult. Ne-am îndepărtat în schimb de la drumul pe care pornisem și acum e evident, pentru toată lumea, că se merge într-o direcție greșită", a spus Cătălin Ivan.


Comentează știrea

SEVER
27 februarie 2017
EXPERIMENTATUL

IVANE, PSD-UL ARE NEVOIE SA SE SPELE PE DINTI CA PREA-I PUTE GURA A CACAT. PE VOI POATE NU VA DERANJEAZA CACI ESTE "PARFUMUL" VOSTRU NATURAL. MARCA PSD. PONTA ESTE REZULTATUL UNEI EXPERIENTE BIOLOGICE RATATE.

Dinastie de emanati
27 februarie 2017
In PSD

Cand M. Geoana a fost inlaturat de la conducerea PSD-ului,atunci am crezut ca acest partid mai are o sansa.M-am bucurat chiar daca sunt un dusman inrait al PSD-ului.In locul lui Geoana a venit Ponta.La inceput l-am simpatizat si asa cum spuneam am crezut intr-o schimbare in acest partid. Credeam ca tinerii pot schimba ceva.Tara are nevoie de doua partide puternice aflate mereu in opozitie.PSD ar fi fost unul dintre ele.De un partid de stanga avem nevoie.Toate bune pana in ziua cand Ponta aflat intr-o vizita la Constanta,pe mosia lui Mazare, face schimb de insemne bolsevice cu derbedeul rosu.Ponta purta pe cap sapca lui Mao Zedong si Mazare basca lui Che Guevara.Amandoi erau foarte mandri de isprava lor.Ponta se arata incantat si de curvele lui Mazare si de uniforma US Army in egala masura.In momentul ala mi-am dat seama pentru prima data ca ceva nu este in regula cu Victor Ponta.Pe Mazare il stiam ca este idiot dar la Ponta nu m-am asteptat.Timpul a trecut si banuielile mele s-au adeverit.Era adevarat,nu mi s-a parut,Ponta nu avea mai multa minte decat Mazare.La inteligenta si idiotenie sunt identici...Trist...Am scapat si de Ponta.In locul lui Ponta a venit Dragnea.Am sperat si in Dragnea.L-am vazut calm,retinut mai putin galagios.M-am inselat.Dragnea este cel mai ticalos sef care l-a avut PSD-ul(si PCR-ul) in toate timpurile.Pe Dragnea nu-l intrece nimeni la smecherii.Asa nemernic,asa parsiv nu am vazut in viata mea.Ultima mea sparenta a fost Catalin Ivan,si el tanar.L-am remarcat in urma cu doi-trei ani.Pe naiba,din rau in mai rau la PSD.Din idioti in mai idioti,din hoti in mai hoti,din mincinosi in mai mincinosi.Uite ca acest Catalin Ivan il invoca pe Ponta.Eu il vreau inapoi pe Iliescu.Mi-e dor de Iliescu.Chiar imi lipseste un Ilici sau poate un Ceausescu.Doamne,ce buni au fost.Doamne,ce dor de PCR m-a apucat.

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Noiembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Pe cine vrea PRU premier
Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Victor Ponta, sfătuitor pentru PRU
Pagina a fost generata in 0.5637 secunde