"Câștigătorii alegerilor trebuie felicitați, PDL nu are propunere de premier"

265

Democrat liberalul Adriean Videanu a declarat că, după aflarea rezultatelor oficiale ale alegerilor "învingătorii trebuie felicitați" și a precizat că "PDL are bun simț și nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru".


"Astăzi avem oficial rezultatele scrutinului din 9 decembrie 2012. Și așa e firesc, așa se cade, învingătorii trebuie felicitați, cu toate că rămânem cu nostalgia unei lipse de dezbateri pe idei pe programe în detrimentul, din păcate, a unor atacuri personale pe toată durata campaniei, care au înveninat societatea românească și care au făcut fracturi sociale de care cu toții suntem vinovați și din păcate USL va cântări mult în analiza și în evoluția societății românești în perioada următoare", a spus Videanu, într-o conferință de presă, citat de Mediafax.


Întrebat despre discuțiile cu președintele Traian Băsescu privind numirea unui prim ministru, Adriean Videanu a precizat că "PDL are bun simț și nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru".


Videanu le-a mulțumit celor 1.239.000 de români care au votat ARD și a precizat că partidele componente ale ARD "vor acționa în Parlament și vor apăra statul de drept" adică "vor sta drepți și nu în genunchi în Parlament".
"Partidele componente ale ARD vor acționa în Parlament, vom apăra statul de drept cu alte cuvinte vom sta drepți și nu vom sta în genunchi în Parlament în ideea de a apăra aceste valori", a precizat Videanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Cezar Preda, DEMISIE din vârful PDL
Pagina a fost generata in 0.3622 secunde