Carmen Dan: "Grindeanu nu mai funcționează normal, e doar o păpușă"

171
3
Carmen Dan:
Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat că Sorin Grindeanu este "doar o păpușă a cărei cheiță se întoarce ritmic și periodic", iar în spatele acestuia sunt Victor Ponta, "cel care se vrea adevăratul premier", și "alți câțiva sforari", scrie News.ro, potrivit Romania TV.


Carmen Dan a spus că, atunci când a fost votat de Comitetul Executiv al PSD pentru a fi premier, Sorin Grindeanu era alt om, în timp ce acum "are o problemă care ține de dereglarea unor mecanisme care ar trebui să îl ajute să funcționeze normal".


"Nu mai funcționează normal. E doar o păpusă a cărei cheiță se întoarce ritmic și periodic. Cred că cel care se vrea adevăratul premier este domnul Victor Ponta și cred că mai sunt niște sforari. (...) Este foarte hotărât să conducă un guvern alcătuit din propria lui persoană și un tânăr exuberant, domnul Jianu", a mai afirmat ministrul demisionar, la România TV. 


Ea susține că este vorba despre un plan dinainte făcut. "Acum vedem că domnul Ponta stă în locul lui Sorin Grindeanu la conferințele de presă de la Guvern, domnul Ponta își asumă tot ce urmează de aici încolo, el speră să facă jocurile politice, în timp ce domnul Grindeanu stă cuminte și citește următoarea etapă din planul dinainte stabilit", a declarat Carmen Dan.




Comentează știrea

Gigi
18 iunie 2017
La , la , la ...

La cat de blonda si de secretara este , nu ma mira ca gandeste cu pasarica doar ...

Locic
18 iunie 2017
Blonda si la propriu si la figurat

De unde nui, nici dumnezeu nu cere. Transmite si ea ce aude. Doamne, astia sunt cei care ne conduc!!!

sever
29 iunie 2017
..........................

nici maicata nu a functionat normal când te-a fatat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5922 secunde