Roberta Anastase:

"Candidatul PDL la prezidențiale trebuie să preia bagajul de principii al lui Traian Băsescu"

1030
3

Prim-vicepreședintele PDL, Roberta Anastase, a declarat, vineri, la Școala de Vară de la Eforie Nord a tinerilor PDL, că, indiferent de ce candidat vor desemna pedeliștii pentru alegerile prezidențiale din 2014, important este ca acesta să preia "bagajul" de principii susținute de Traian Băsescu.

Întrebată de una dintre participante ce părere are în legătură cu șansele ca o femeie să câștige următoarele alegeri prezidențiale, Roberta Anastase a răspuns: "În ce privește prezidențialele din 2014, aceasta este o temă care trebuie să fie în atenția noastră, a tuturor. Și asta pentru că suntem cei care l-am susținut și îl susținem în continuare pe președintele Traian Băsescu. Iar dânsul are o viziune, un bagaj de principii pe care le-a respectat și le-a urmat pe tot parcursul ambelor mandate. E un bagaj la care nu trebuie să renunțăm și cine-și va asuma acest bagaj și va avea și puterea să se lupte pentru aceste principii în continuare va reuși să câștige în primul rând încrederea noastră și, ulterior, încrederea românilor. Viziunea lui Traian Băsescu a fost cea care a dus România mai departe. Opțiunea pe viitor trebuie să fie să privim înainte și nu înapoi. De aceea, cred că, indiferent dacă va fi femeie sau bărbat, candidatul nostru trebuie să aibă grijă de acest bagaj, de aceste principii de la care Traian Băsescu nu a abdicat niciodată".
În acest sens, ea a spus că femeilor nu le este ușor în politică.
"Sigur, femeilor nu le e ușor în politică, mai ales când avem de-a face cu o politică dusă de unii lideri care vorbesc așa, ca pe marginea drumului. Vorbesc urât, înjură, asta e. Dar, până la urmă, intrând în politică, trebuie să-ți asumi și lucrurile acestea", a completat președinta Camerei Deputaților.



Comentează știrea

rex
3 septembrie 2011
ALI BABA IN FUSTA

Ce este mai grav: sa injuri sau sa FURI, madam ali baba in fusta.Ai si dreptate cu "sa privim inainte", pentru ca " sa mergem inainte , ca tot mai bine era inainte". In rest va dorim o viata in chinuri si mangaiati de toate bolile pamantesti si nu numai atat.JAVRE NENOROCITE

Ana
3 septembrie 2011
Greu bagaj de principii...

Deci sa intelegem ca trebuie sa stie sa fure, sa minta, sa distruga, sa condamne bolnavii cronici la moarte, sa aduca bani la buget provocand moartea rapida a pensionarilor... Da, e greu, nu cred ca se mai gaseste vreun candidat cu o astfel de vocatie a distrugerii precum Base. Iar Roberta asta este de o nesimtire crasa ca inca mai apare prin public... chiar crede ca am uitat furtul de la legea pensiilor? La puscarie cu ea si sa il ia si pe mentorul ei! Niciodata Romania nu a fost condusa de o astfel de sleahta de HOTI!

Mihai
4 septembrie 2011
Bagaj de principii??!!!!

Aceasta tanti cred ca se priceoe bine la numite lucruri lumesti.... Rau face ca o demonstreaza si verbal...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : PNL a băgat România în criză
Pagina a fost generata in 0.2146 secunde