Candidații PSD la alegerile locale, stabiliți până pe 15 februarie

701
Candidații PSD la alegerile locale, stabiliți până pe 15 februarie - psdstabilirecandidati-1578607565.jpg

Articole de la același autor

Social-democrații se pregătesc de organizarea Congresului PSD ce urmează să aibă loc până la sfârșitul lunii februarie. 
În acest context, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a subliniat că are mandat pentru a organiza un congres până la finalul lunii februarie, iar chestiunile de organizare internă a partidului au fost rezolvate. Drept urmare, ieri, au început în țară conferințele pentru stabilirea delegaților la congres. 


"Eu am primit un mandat să organizez un congres, am și dat un termen până la 29 februarie. Tot ce a ținut de organizarea internă a partidului, împreună cu domnul Paul Stănescu, le-am rezolvat, lucrurile sunt funcționale la partid. Ieri a fost prima conferință la Buzău, încep conferințele extraordinare în toată țara, să-și aleagă delegații. Până pe 29 februarie va avea loc congresul. Noi am avut două termene, până pe 9 februarie să terminăm toate conferințele extraordinare și până pe 15 februarie toate organizațiile să vină cu candidații pentru alegerile locale", a precizat liderul PSD. 


În plus, Marcel Ciolacu a mai declarat, referitor la viitorul congres al partidului, că lucrează la un proiect politic, însă nu a decis deocamdată dacă va candida și a menționat că nu exclude posibilitatea de a face echipă cu Gabriela Firea. 


"Doamna Gabriela Firea am văzut că a anunțat că nu o să candideze, dar nu exclud, nu neapărat să candidez eu și să o iau pe doamna Firea în echipă, nu exclud să facem echipă împreună cu doamna Gabriela Firea. Este posibilă și această variantă (n.r. - ca Gabriela Firea să candideze și să îl aibă în echipa ei pe Ciolacu). Întâi să vedem, eu lucrez, îmi scriu un anumit proiect politic, cum e și normal, orice om politic care se respectă trebuie să facă acest lucru", a spus Marcel Ciolacu la România Tv. 
El a adăugat că își dorește ca la congres să fie modificat statutul partidului în ce privește modul de a candida, să se poată candida în echipă. 


"Mergem pe o structură de organizare normală și democratică, eu mi-aș dori de la PSD să fie totuși un partid mai modern și să încercăm să lăsăm să iasă valorile adevărate ale partidului la lumină. Nu am hotărât în acest moment dacă voi candida. În primul rând, vreau să venim cu o groază de măsuri de modificare a statutului privind modul de a candida, adică să putem candida în echipă și cu un proiect politic. În al doilea rând, cu cât mai mulți candidați și mai multe proiecte politice, cu atât mai bine", a menționat Marcel Ciolacu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7229 secunde