Candidații PRO ROMÂNIA și-au depus candidaturile la Primăria și Consiliul Județean Constanța

237
Candidații PRO ROMÂNIA și-au depus candidaturile la Primăria și Consiliul Județean Constanța - 17augustproromania1-1597663037.jpg

Articole de la același autor

Echipa Pro România a depus, astăzi, listele de candidați la Primăria Constanța si Consiliul Județean Constanta.


"Am închis toate zvonurile că Pro România ar face alianță cu PSD. Am spus clar că nu vom face o alianță cu PSD și nu se pot face lucruri constructive cu cei care fac parte din trinomul toxic PSD-PNL-PMP. Toate aceste trei partide trebuie să înțeleagă că este o campanie pentru toți cetățenii, care s-au săturat de vorbe goale. Trebuie să se vină cu proiecte, pentru ca părinții să poată să meargă cu copiii pe trotuare, să îi plimbe în parcuri, să existe deschidere pentru atragerea oamenilor de afaceri și în care sa fie proiecte și pentru cei mai în vârstă", a afirmat Mircea Dobre, candidat pentru funcția de primar.


La rândul său, Răzvan Filipescu, candidat pentru președinția CJC, a afirmat: "Mulțumesc celor 10.000 de locuitori din județul Constanța care au semnat pentru candidaturile noastre. Mulțumesc și domnului Vasile Rizea,  președintele Colegiului Farmaciștilor din Constanța care ni s-a alăturat pe lista de consilieri județeni. Îi invităm pe contracandidații noștri la dezbateri, i-am tot invitat, dar nu s-a dorit. Nu mai avem răbdare pentru jocurile de culise pe care le știm foarte bine".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5931 secunde