Candidații ALDE, validați pe 21 octombrie. Valentin Vrabie, numit în conducerea centrală a partidului

Marţi, 11 Octombrie 2016
326
Comisia de fuziune a ALDE a decis, ieri, convocarea, pe 21 octombrie, a Delegației Naționale Permanente pentru validarea listelor cu candidații partidului la alegerile parlamentare. 


"În ședința Comisiei de fuziune a ALDE, s-a stabilit ca, în data de 21 octombrie, să fie convocată Delegația Națională Permanentă pentru validarea listelor de candidatură pentru alegerile parlamentare", se arată într-un comunicat ALDE. 


Totodată, s-a decis ca primarul orașului Medgidia, Valentin Vrabie, să fie vicepreședinte al Biroului Politic Central al ALDE și președinte executiv al filialei ALDE Constanța. 


"Membrii Comisiei de fuziune a Alianței Liberalilor și Democraților au validat o serie de decizii privind două numiri în funcții de conducere ale partidului. Începând de astăzi, domnul avocat Remus Borza a fost numit coordonatorul filialei ALDE Brașov, iar domnul Valentin Vrabie, actualul primar al orașului Medgidia, a fost numit președinte executiv al filialei ALDE Constanța. Totodată, Valentin Vrabie a fost numit și vicepreședinte al Biroului Politic Central al ALDE, precum și coordonator al Departamentului de Administrație Publică, din cadrul partidului", se menționează în comunicat. 


Pagina a fost generata in 0.2343 secunde