Candidați băgați pe gât. Proștii votează!

1819
11
Candidați băgați pe gât. Proștii votează! - 1-1477483187.jpg

Articole de la același autor

De ce importăm candidați din afara Constanței? De ce nu sunt partidele în stare să-și pună și să-și susțină proprii oameni în competițiile electorale? Nu se găsesc în ditamai PNL-ul sau PSD-ul oameni suficient de bine pregătiți pentru a reprezenta cu cinste Constanța?


Ne-am săturat de implanturi nefericite precum Remus Cernea, Mădălin Voicu, Manuela Mitrea sau Răzvan Condurățeanu, trimiși să-și ia mandatele din buza țării, unde pare că s-a răsturnat căruța cu proști. Trebuie trimise minți luminate de la București să ne fure voturile pentru ca odată aleși să-și pună palma-n fund și să-și facă propriile jocuri sau ale celor care îi protejează, uitând cu desăvârșire că, la un moment dat, au fost aleși la Constanța.


 De ce oare ne consideră cei de la București atât de idioți încât ne bagă pe gât tot ce au aruncat sau au refuzat celelalte organizații din țară? Din păcate, că vorbim de PSD, PNL sau PMP, nu înțeleg obediența cu care înghit candidaturi care nu au nici cea mai mică legătură cu Constanța, oameni care până mai alaltăieri știau de orașul nostru doar dacă veneau vara la mare în Mamaia.


Constănțenii trebuie reprezentați de constănțeni și nu de ciumpalaci politici parașutați de la centru. Chiar nu se găsește niciun lider de partid care să pună piciorul în prag?


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
MIHAI
26 octombrie 2016
DE CE ?

La intrebarile de mai sus raspunsurile sunt date de realitate . Putem doar sa mai adaugam cate ceva . Este vorba de obedienta , de slugarnicie , de interese personale , de razbunare impotriva unui localnic capabil dar neagreat de sef , de a introduce gloaba troiana in cetate din motive lesne de inteles , de a te pune bine cu sefii cei mari in speranta ca vei fi miluit pe masura , sau că un nume cu renume poate demonstra unora ca organizatia plina de oamnei exceptionali nu poate fi reprezentata decat de un geniu , adica de un idiot perfect posibil de gasit doar la Bucuresti ., localnicii neajungand inca la un asemenea stadiu . Ramane de raspuns la intrebarea " de ce ne considera cei de la Bucuresti atat de idioti " ? Nu se refera la noi , ' cetatenii de rand '' cum suntem numiti de catre parveniti , ci la idiotii pe care I-am instalat de buna voie pe fotolii pe care nu le merita . Si la urma urmei , daca i-am ales dintre localnici cu ce ne-am ales ? . Ajunsi in parlament , n-au altceva de facut decat sa voteze ce s-a hotarat deja in culise si sa-si vada de interesele lor , adica de chiverniseala . Si se mai poate raspunde la intrebarea " de ce ? " si mai simplu : D-aia !

Cucu
26 octombrie 2016
Catindati din Bucuresti

Comentariu exhaustiv. Nu trebuie sa mai adaugam nimic, doar ca 11 decmbrie 2016 bate la usa . Ce facem ? Nimic , nu ca nu vrem , NU PUTEM ! P.S. Sa nu dea Dumnezeu Cel Sfant Sa vrem noi sange , nu pamant. Cand foamea ne va rascula , Hristosi sa fiti , nu veti scapa nici in mormant ! Hooo , n-o lua ad literam . Nu este decat o metafora !

Răspuns la: DE CE ?
Adăugat de : MIHAI, 26 octombrie 2016
La intrebarile de mai sus raspunsurile sunt date de realitate . Putem doar sa mai adaugam cate ceva . Este vorba de obedienta , de slugarnicie , de...
cornel
26 octombrie 2016
NU VOTAM

Probabil aceasta este tehnica pentru a te determina sa nu mai mergem la vot !

un alegator
27 octombrie 2016
...germenul coruptiei

Partidul si politica reprezinta germenele coruptiei. Ai intrat intr-un partid, ti se dechide calea catre politica. Ai intrat in politica (consilier, primar, parlamentar) ai acces la parghiile puterii, si deci la banul public. Mirosul este atat de puternic, tentatia asa de mare ca imediat cazi in capcana. Multi oameni cu bun simt se feresc de altfel de lucruri. Din acest motiv partidele noastre sunt sarace in personalitati. Aici este si jocul liderilor locali si centrali. Cum vad unul capabil, il marginalizeaza pana pleaca omul.....ca sa aiba ei lor de manevra! Nu va este clar? A spus bine Catarama: partidele sunt create pe sistemul mafiot! Si asa functioneaza!

Cezar
28 octombrie 2016
Democratie de carton

Exact asta se practica,bagarea pe gat a unora care trebuie sa conduca in continuare la nimicirea natiunii,cu legitimare prin vot,ca sa para totul democratic. Uite asa,se mizeaza pe sfantul somn adanc al romanilor sau pe scarab lor de a mai iesi la un vot inutil,caci e inutil sa tot votezi mereu hahalere care pana la urma-ti fac din rau in mai rau. Vocea tare in masa,pe strazi? Nexam,oamenii crapa lenosi ,indiferenti la propriul horcait de moribunzi fraieri si lasi.

Hollywood
28 octombrie 2016
Mergeți la vot

Nu stați în casă la televizor sau pe Facebook. Mergeți la vot indiferent ce simpatii politice aveți fiecare. Iar dacă nicio oferta electorală nu vă place, mergeți la vot și anulați buletinul. Dar mergeți să votați. Este important!

Dorel
29 octombrie 2016
Nu

Chiar mă crezi un bou să merg la vot să-mi aleg cu mâna mea hoțul ?! Numai boii votează.

Răspuns la: Mergeți la vot
Adăugat de : Hollywood, 28 octombrie 2016
Nu stați în casă la televizor sau pe Facebook. Mergeți la vot indiferent ce simpatii politice aveți fiecare. Iar dacă nicio oferta electorală...
...---...
30 octombrie 2016
Show electoral

Las că mai anțărț - vorba lui Caragiale - liberalii lui MANEA veniră cu elefantu tocmai de la București pentru Constanța - via Mangalia ! "Merge" și o Tușa, via Mediu !

Pensionar senil si vesnic flamand !
30 octombrie 2016
Eu cu cine votez taica ?

PSD n-aveti ? Unede-i Radu Staefan Mazare ? Unde-s pomenile ? Uffff , nu mai este mult si iar bag orasul in kkt ! Voturile noastre a creerelor spalate fac orasul sa prospere , binenteles...ne ajuta si nepotii prin neprezentarea la vot !@

costica
30 octombrie 2016
Cel mai important moment este acum!

Simplu de utilizat! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6442 secunde