Candidați băgați pe gât. Proștii votează!

Miercuri, 26 Octombrie 2016, 14:59
1759
De ce importăm candidați din afara Constanței? De ce nu sunt partidele în stare să-și pună și să-și susțină proprii oameni în competițiile electorale? Nu se găsesc în ditamai PNL-ul sau PSD-ul oameni suficient de bine pregătiți pentru a reprezenta cu cinste Constanța?


Ne-am săturat de implanturi nefericite precum Remus Cernea, Mădălin Voicu, Manuela Mitrea sau Răzvan Condurățeanu, trimiși să-și ia mandatele din buza țării, unde pare că s-a răsturnat căruța cu proști. Trebuie trimise minți luminate de la București să ne fure voturile pentru ca odată aleși să-și pună palma-n fund și să-și facă propriile jocuri sau ale celor care îi protejează, uitând cu desăvârșire că, la un moment dat, au fost aleși la Constanța.


 De ce oare ne consideră cei de la București atât de idioți încât ne bagă pe gât tot ce au aruncat sau au refuzat celelalte organizații din țară? Din păcate, că vorbim de PSD, PNL sau PMP, nu înțeleg obediența cu care înghit candidaturi care nu au nici cea mai mică legătură cu Constanța, oameni care până mai alaltăieri știau de orașul nostru doar dacă veneau vara la mare în Mamaia.


Constănțenii trebuie reprezentați de constănțeni și nu de ciumpalaci politici parașutați de la centru. Chiar nu se găsește niciun lider de partid care să pună piciorul în prag?


Pagina a fost generata in 0.1531 secunde