Călin Popescu-Tăriceanu, mesaj tranşant pe o reţea de socializare

Luni, 26 Octombrie 2020, 17:14
175
Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu consideră că izolarea şi carantinarea masivă au urmări în societate mult mai dramatice decât eventuala infectare a câtorva dintre noi, pentru că distruge economia şi relaţiile interumane.


„Eu cred că izolarea şi carantinarea masivă au urmări în societate mult mai dramatice decât eventuala infectare a câtorva dintre noi. În primul rând, distruge relaţiile umane care şi aşa se stabilesc atât de greu. În al doilea rând, distruge economia prin introducerea panicii şi scăderea consumului. Nu în ultimul rând, izolarea în case combinată cu un nivel ridicat al stresului va produce scăderi dramatice de imunitate ceea ce, în momentul în care vom ieşi din case, ne va face vulnerabili la orice virus sau microb. Şi aşa deschidem un cerc vicios care nu se mai închide niciodată!”, a scris Tăriceanu, luni, pe Facebook.


El susţine că restaurantele au fost închise doar dintr-o ambiţie a guvernanţilor, pentru că nu s-a stabilit nicăieri că acolo au fost focare de infecţie.
Pagina a fost generata in 0.3904 secunde