Călin Popescu Tăriceanu ar urma să-și dea DEMISIA de la conducerea Senatului. Iată condiția

183
Călin Popescu Tăriceanu ar urma să-și dea DEMISIA de la conducerea Senatului. Iată condiția - mmeyzjkxzmexmtbmnzcwymm0yjrinmqy-1566822539.jpg
Mutari explozive pe scena politica. Potrivit unor surse politice citate de România TV, Călin Popescu Tăriceanu își pregătește demisia de la conducerea Senatului, dacă ALDE iese de la guvernare. De asemenea, miniștrii ALDE din Guvernul Dăncilă sunt gata să își puna demisiile pe masa premierului Viorica Dăncilă.


Conducerea ALDE se reunește luni într-o sedință extrem de importantă. Liderii partidului trebuie să decidă dacă vor continua să facă parte din coaliția de guvernare alături de PSD sau vor ieși de la guvernare. Dacă se va da vot pentru ieșirea de la guvernare, toți miniștrii ALDE vor demisiona din Cabinetul Dăncilă.  


O decizie extrem de importantă va veni și din partea lui Călin Popescu Tăriceanu asta pentru că liderul ALDE este decis să își dea demisia din funcția de președinte al Senatului. Potrivit surselor citate de stiripesurse, Tăriceanu va demisiona din a doua funcție din stat imediat după ce începe sesiunea parlamentară în septembrie. Tăriceanu conduce Senatul din 2014, fiind susținut în permanență de PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3074 secunde