Cale liberă pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban! PNL a validat susținerea candidaturilor celor doi pentru funcțiile de președinte și premier

377
2
Cale liberă pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban! PNL a validat susținerea candidaturilor celor doi pentru funcțiile de președinte și premier - orbansiiohannise1499492064620-1520777293.jpg
Consiliul Național al PNL a validat, duminică, susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președintele și pe Ludovic Orban pentru a fi desemnat premier.

Pentru susținerea candidaturii lui Iohannis, au fost exprimate 817 voturi, din care 793 au fost pentru, iar 24 au fost declarate nule, anunță News.ro.


În ceea ce privește candidatul PNL la funcția de premier, au fost exprimate 821 de voturi, din care 686 pentru Ludovic Orban, 113 pentru Viorel Cataramă, iar 23 au fost declarate nule.

Ludovic Orban a promis că PNL va veni cu un program de guvernare, dar nu scris pe picior, ci cu răspunsuri serioase, profunde, bazate pe analize și pe studii de impact.

El a spus că susține o guvernare cu 14-15 ministere și că este total împotriva ordonanțelor de urgență.


Comentează știrea

Liviu Burebista
11 martie 2018
jos labele de pe Romania

Toti veneticii si toate liftele straine , au ajuns sa-si imparta intre ei Romania. Nu vreti voi sa va duce-ti acolo de unde a-ti venit, adica Germania, respectiv Asia centrala si acolo sa va impartiti functii?

Gigi
11 martie 2018
Liberalii natangi malai viseaza ...

Ca si la alegerile trecute , acesti sinistrati politici senili , si-au inclestat coltii de hiene si sacali , de slitzul lui Iohannis , cu gandul perfid sa apuce singuri si temeinic ciolanul dulce al puterii . Presedintele , rational si logic , cunoscandu-i bine pe latrai , nu a devenit purtatorul lor de vorbe si de gesturi acaparatoare , astfel limbricii au luat-o in bot . Nici la alegerile ce vin nu va fii altfel . Ar fii , de altfel , sub demnitatea presedintelui sa se afiseze alaturi de niste panarame decazute si desuete , care se boiesc si se machiaza , la fiecare patru ani precum curvele , pentru a mai pacali din nou pe naiviii tarii ... Cu cine vor ei sa fie alesi de oameni ? Cu Orban , cu Gorghiu , cu Catarama , cu Busoi ? Cu asemenea lighioane paralitice ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4014 secunde