Bugetul pe 2013, secretizat de Ponta

933
Bugetul pe 2013, secretizat de Ponta - ponta-1357525574.jpg
Victor Ponta a dispus secretiza-rea discuțiilor asupra bugetului de stat pe 2013. Purtătorul de cuvânt al guvernului, Andrei Zaharescu, a declarat, vineri, că premierul Victor Ponta a cerut în ședința de guvern ca proiectul de buget pe 2013 să fie tratat ca și document clasificat, prin urmare nu poate furniza niciun fel de informații pe acest subiect, scrie NewsIn.


"În timpul ședinței de guvern, premierul României a cerut ca subiectul legat de discuția pe marginea bugetului (de stat pe 2013 - n.r.) să treacă la documente clasificate. Eu nu am acces la această parte a ședinței, la documente clasificate, prin urmare nu am cum să vă dau nicio informație pe acest subiect", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului Andrei Zaharescu.

El a precizat că "în partea ședinței în care se discută documente clasificate participă doar miniștrii". Întrebat de ce a fost secretizat proiectul de buget, Zaharescu a precizat că informațiile "au fost clasificate pentru această ședință de guvern", urmând ca săptămâna viitoare datele să fie prezentate public, așa cum anunțase anterior primul ministru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5054 secunde