Bugetul municipiului Medgidia nu a trecut de votul consilierilor

184
1
Bugetul municipiului Medgidia nu a trecut de votul consilierilor - medgidia440-1455039174.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia s-au reunit, recent, în cadrul ședinței ordinare a lunii februarie. Pe ordinea de zi au fost puse în discuție 12 proiecte de hotărâri. Primul punct de pe ordinea de zi, aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia pentru anul 2016, nu a întrunit cvorumul necesar aprobării în urma votului. În schimb, a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia pentru anul 2016 și a fost modificat statul de funcții și organigrama Spitalului Municipal Medgidia. De ase-menea, s-a aprobat planul de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Medgidia, pentru anul 2016. În cadrul întâlnirii, s-a mai aprobat organizarea rețelei școlare a unităților de învățământ de pe raza municipiului Medgidia pentru anul școlar 2016-2017.


În altă ordine de idei, punctul numărul nouă, trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Medgidia al imobilului teren în suprafață de 793 mp, identificat cadastral sub nr. 102329, nu a întrunit cvorumul necesar aprobării. Pe de altă parte, aleșii locali au aprobat un proiect de hotărâre ce vizează aprobarea achiziționării unui serviciu de audit pentru auditarea situațiilor financiare aferente anului 2015 pentru SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia.      


Comentează știrea

Sile
10 februarie 2016
Medgidia

Bugetul propus de dl Primar a primit 4 voturi. Medgidia are 19 consilieri. La prima sedinta bugetul a primit ZERO voturi. Terenul de 793 mp este vizat de fiul dnei consilier Daniela Daniel. Aceasta a votat ptr vânzarea terenului desi acesta nu poate fi vândut fiind in parcul orasului. Dna Daniela n-a auzit de conflictul de interese care se sancționează penal ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4273 secunde