Bugetul municipiului Medgidia, aprobat la a treia încercare

142
Bugetul municipiului Medgidia, aprobat la  a treia încercare - bugetulmedgidieiaprobat-1455210326.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit, miercuri seara, în ședință de îndată, spre a analiza cele cinci proiecte de hotărâre inițiate de primarul Marian Iordache. Cel mai important proiect de pe ordinea de zi a vizat bugetul municipiului Medgidia, proiect care a mai fost supus spre aprobare aleșilor locali, dar a fost respins de două ori.

În cele din urmă, consilierii locali au înțeles că interesul cetățenilor este cel mai important și au lăsat orgoliile de-o parte, astfel că proiectul a fost adoptat. Astfel, veniturile din bugetul de funcționare al Medgi-diei sunt în valoare de 71.895.590 lei, din care 71.946.630 lei reprezintă cheltuieli. Bugetul de dezvoltare însumează 4.666.860 lei.

La punctul doi de pe ordinea de zi a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pentru anul 2016. Totodată, consilierii locali au aprobat și acordarea normei de hrană personalului Poliției Locale Medgidia, iar la punctul patru au votat proiectul de aprobare a numărului maxim de posturi de asistenți personali pentru persoane cu handicap grav, pentru anul 2016, conform Legii nr.448/2006(r1). Proiectul are la bază rezolvarea solicitărilor persoanelor cu handicap grav de pe raza municipiului, fiind aprobat un număr de 90 de posturi de asistenți personali pentru persoanele cu handicap grav. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6114 secunde