Bombă în PDL Constanța / Mihai Petre candidează la Primăria Constanța. Chiru tace

6064
21

Articole de la același autor

 Consilierul județean și, totodată, președintele Organizației de Tineret a PDL Constanța, Mihai Petre, a anunțat, ieri, că va candida la Primăria Constanța.
Anunțul lui Mihai Petre i-a uimit pe mulți colegi de partid, din prisma faptului că a fost o decizie personală și bruscă, despre care nu s-a vorbit în cadrul filialei. Pe de altă parte, pentru mulți a fost un adevărat șoc, deoarece, până mai ieri, Mihai Petre era "umbra" actualului președinte al PDL Constanța, Gigi Chiru, cu care dorește să intre acum în competiție internă. Din câte se pare, prietenia dintre cei doi s-a rupt precum se înfiripase.
Așadar, dacă până mai ieri, exista un singur potențial candidat la Primăria Constanța din partea PDL, în persoana lui Gigi Chiru, până să ajungă să se bată cu Mazăre acesta va trebui să câștige competiția internă.
"De astăzi intru în competiție internă cu Gigi Chiru. Gestul meu pleacă de la necesitatea unei competiții interne deschise, corecte, principiale, care să dea constănțenilor cel mai bun candidat însoțit de cel mai bun proiect. Consider că nu poți da cel mai bun candidat și cel mai bun proiect, cât timp în ecuație există un singur candidat și un singur proiect, întrucât nu ai de unde alege. Candi-datura mea va oferi membrilor democrat-liberali oportunitatea de a-l alege pe cel mai bun", a spus Mihai Petre.
Pe de altă parte, el a mai precizat că mai sunt și alte lucruri care l-au determinat să ia această decizie.
"De-a lungul timpului am împrumutat ideile și proiectele mele liderilor care au condus partidul sau care au candidat pentru diverse demnități publice. Consider că astăzi a sosit momentul de a-mi asuma public propriile idei și proiecte, atât în ceea ce privește viața internă de partid, cât și administrația județului Constanța. Cred că PDL a pierdut de prea multe ori alegerile locale tocmai din lipsa dezbaterii interne. Îmi exprim intenția de a candida din poziția de președinte al organizației județene de tineret întrucât a sosit momentul ca tinerii cu experiență politică și administrativă să își asume mizele mari. În acest sens, mă voi situa pe o poziție de parteneriat cu prefectul județului Constanța, Claudiu Iorga Palaz. Îi doresc un sincer succes lui Gigi Chiru și îl asigur că va avea în mine un competitor corect, așa cum am fost și ca partener", a mai precizat noul candidat la Primăria Constanța.
Contactat telefonic cu privire la acest subiect, Gigi Chiru a spus că nu dorește să facă remarci sau comentarii pe acest subiect.

Mircea Banias: "Salut inițiativa lui Mihai Petre"
Senatorul constănțean Mircea Banias spune că salută inițiativa lui Mihai Petre de a intra într-o competiție internă a partidului privind candidatura pentru Primăria Constanța.
"Salut această inițiativă. Cred că este bine să fie o competiție internă de unde poți alege candidatul cel mai bun pentru Primăria Constanța. Câștigarea Primăriei Constanța este un obiectiv greu și de aceea trebuie căutat candidatul cel mai bun. Și, pentru că nu este un lucru simplu, trebuie făcut un sondaj care să dea șanse candidatului. Nu este suficient să-ți dorești, mai trebuie și să demonstrezi că ești capabil de a candida pentru asemenea funcție", a declarat Mircea Banias pentru "Cuget Liber".
La rândul lui, deputatul PDL Constantin Chirilă spune că orașul Constanța merită un primar bun, autentic și nu unul venit sau impus de la București.
"Competiția internă nu poate face rău nimănui deoarece profilul candidatului trebuie să fie după dorința constănțenilor. Totuși, nu se poate numai să-ți dorești să fii candidat, trebuie să și poți, să vii cu niște proiecte, iar dacă ele sunt în interesul constănțenilor și cei din filială cred că ai șanse atunci lucrurile sunt pe drumul cel bun", a declarat Constantin Chirilă.



Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Unu'
25 noiembrie 2011
Omu Mihai e fix in afara realitatii

Hai sa radem cu Mihai Petre care se autoproclama (de suparare) sic!! candidinte la primaria lui Mazare. Cu sanse mai mici ca zero Mihai se vrea in lupta contra lui Mazare caruia ii va scrie cine stie vreo 4-5 scrisori deschise, hai ca Mihai duce in derizoriu pdl din c-ta

tibi
25 noiembrie 2011
mascarici

Cred ca gigi nu l-a mai lasat pe mihai sa-i faca pantofii si acum s-a suparat. Hihihi, cum drak sa candideze mascariciul asta la primarie se face tot partidul de ras. A castigat ceva vreodata pe propriile forte? Peste tot unde a fost a fost PUS de altii nu pe baza unor voturi. Baietel, trage o gura de aer altadata cand te mai superi si nu mai iesi cu piese de-astea de teatru.

fortuna
25 noiembrie 2011
idei,alegeri si prietenie

Dupa cum au mers si inca mai merg lucrurile in PDL Cta,nu exista prietenie si colaborare.Nici competitivitate,aceasta presupunand competenta.Idei?Doar cand e vorba de impartit functiile.Ar mai fi un candidat valoros,Minca Remi,dar el este destinat de zei sa fie numit demnitar la Bucuresti unde este dorit de frumoasa Sulfina.Si daca pleaca el,se duce de rapa org.municipala.Oricum,sansele candidatilor sunt nule in fața lui Manea si elefantul lui.Gigi si Mihai isi pot alege alt animal de campanie,specific dobrogean:un magar.Si PDL Constanta are unul,pe Constantin.Vom avea doua embleme americanesti.Cat timp isi vor da cu parerea Banias si Hasotti,sansele de a avea un primar pedelist sunt nule.

Sergiu
25 noiembrie 2011
Finantare

Cu ce bani intrii in campanie?! De unde ai sustinere? Poate de la Mazare sa intrii "mana moarta"! Nu credeam vreodata ca poti fi atat de duplicitar!

admirator
25 noiembrie 2011
ntz...

magarii si maidanezii sunt emblema PSD! Le-a monopolizat, desi nu se inteleg. Dar la ei, totul e posibil. Demersul tinarului este bine venit, atita timp cit va fi o competitie corecta. Este fireasca infruntarea din interiorul partidului, inainte de rafuiala cu Mazare "si ai lui". Depinde cum se face si sa nu apara resentimente dupa. Urez succes PDL si ii doresc sa treaca cu bine, aceasta proba necesara! pe de alta parte, succesul (in partid si in lupta cu PSD) candidatilor va depinde -hotaritor- de echipele pe care cei doi-trei?- candidati si le vor forma!

eu
25 noiembrie 2011
pt toti frustratii

observ ca nu ati putut dormi azi-noapte de grija lui mihai petre! aratati-va frustrarile ca oricum nu sunteti altceva decat niste mici copii frustrati in frunte cu Chiru pe langa Mihai! E greu sa recunoasteti ca Mihai Petre este un om mult prea destept pentru voi...restul...

Geo
25 noiembrie 2011
E CLAR

Nici n-am trecut în an electoral și a început râca între voi. O să luați voi primăria, când vo-ți vede' ceafa !! Știți ce zice SS Mazăre acum ? -întârâtă-i drace că și mie-mi place ! În concluzie, nu totdeauna întrun partid politic, democrația e benefică, mai ales la români și țigani.

alegator
25 noiembrie 2011
petre si cu gigi

unul e un mafiot analfabet, celalalt un libidinos impotent care nu a reusit in toata viata lui nici macar sa-si ia o bicicleta. vai si+amar de noi

Ema
25 noiembrie 2011
Tentatie

Chiru e un ingamfat care nu recunoaste cand pierde, iarta dar nu uita!Cu el la prim Cta va fi mai rau decat cu Mazare.Petre , cred ca nu srie in ce se baga, incepand campanie electorala!Constanteni, cautati oameni potenti intelectuali nu jighimele cu 5 clase11111111111111

ADY
25 noiembrie 2011
PRIMAR

pETRE mIHAI PRIMAR ? poate la cucuieti . Baiatul asta , fost sluga lui Parjol(fost prefect) , turnatorul lui parjol catre Dutu , apoi al acestuia este facut sa fie sluga , nu primar . Mai uita-te in oglinda !

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2981 secunde