Bogdan Mazuru, aviz favorabil ca ambasador în Austria

115
Bogdan Mazuru, aviz favorabil ca ambasador în Austria - bogdanmazuruambassadeurderoumani-1431432407.jpg

Articole de la același autor

Comisiile reunite pentru politică externă ale Parlamentului au avizat astăzi favorabil, cu 19 voturi "pentru" și două "împotrivă", nominalizarea lui Bogdan Mazuru ca ambasador în Austria.

Bogdan Mazuru a susținut în fața Comisiilor pentru politică externă ale Camerei Deputaților și Senatului că își propune consolidarea relațiilor politice și economice cu Austria, care, în opinia sa, se află la un "nivel foarte solid". 


"Mă refer la menținerea unui ritm consistent de contacte la nivel înalt, dar și la un nivel mai dinamic al relațiilor la nivel sectorial. (...) Când vorbesc de relații economice, relația economică cu Austria este una specială, aceasta este dată de rolul și locul Austriei în economia românească și trebuie să ne gândim la două domenii — cel energetic și cel financiar și de asigurări, acolo unde Austria are o pondere foarte însemnată. Trebuie să menținem acest nivel de interes austriac pentru România la un nivel ridicat și să menținem interesul companiilor austriece pentru piața românească", a arătat Mazuru, citat de Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Demisie surpriză
Luni, 30 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : O nouă lovitură în Parlament
Pagina a fost generata in 0.4318 secunde