Bogdan Huţucă: „Interesul PNL este de a contura un Consiliu Local stabil și majoritar”

542
Bogdan Huţucă: „Interesul PNL este de a contura un Consiliu Local stabil și majoritar” - pnlbogdanhutuca2-1601662054.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a anunţat că au început negocierile cu USR Constanţa.

„Campania electorală s-a terminat și interesul PNL este de a contura un Consiliu Local Municipal stabil și majoritar. Programul electoral, promovat de Vergil Chițac, primarul Constanței, conține elemente comune cu programul celor de la USR, Constanța renaște, de aceea vom lucra în vederea armonizării unui proiect de dreapta, care va pune în prim plan relansarea economică a orașului. A venit momentul să ne așezăm la masa negocierilor pentru a armoniza proiectele PNL și pe cele ale USR, astfel încât să avem cel mai bun program de dezvoltare cu soluții, pe termen lung, pentru Constanța și constănțeni”, a spus liderul liberalilor din Constanţa Bogdan Huţucă.

El a adăugat că are toată încrederea că prima rundă de negocieri a fost una pozitivă şi că ceea ce va urma vizează realizarea unei majorităţi care să lucreze în interesul constănţenilor.

„Am toată încrederea că prima rundă de negocieri a fost una pozitivă și că ambele partide vor uza de toate elementele necesare, pentru că după ce PSD a fost trimis definitiv în opoziție, avem obligația să arătăm că putem realiza o majoritate care să lucreze în interesul orașului. Este nevoie să arătăm că putem depăși interesele de partid și că avem maturitate politică, de care să beneficieze locuitorii orașului. După 20 de ani, la masa negocierilor se așază forțe proaspete, oameni pregătiți și îmi pun toate speranțele că se va forma o echipă solidă, concentrată pe cetățean”, a mai declarat Bogdan Huţucă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3433 secunde