Birourile permanente discută, luni, nominalizarea lui Hellvig la SRI

Vineri, 20 Februarie 2015
95
Birourile permanente reunite ar putea discuta, luni, nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru funcția de director al SRI, a anunțat președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Hellvig ar urma să fie audiat mai întâi în comisiile de specialitate, iar apoi va fi convocat plenul reunit al Parlamentului pentru a vota propunerea președintelui, a explicat Tăriceanu. El nu a vrut să comenteze competențele lui Eduard Hellvig, mărturisind că nu l-a remarcat în PNL.

"Pe domnul Hellvig îl cunosc destul de puțin, nu era o prezență care să se fi făcut remarcată în mod deosebit în PNL. Și de aceea nu îmi pot permite să fac alte comentarii la adresa sa cu privire la competențele politice sau profesionale pe care le are, dar trag concluzia că, din moment ce a fost nominalizat de președinte, aceasta este cea mai bună propunere pe care a putut să o facă și sigur că Parlamentul va trebui să trateze în mod legal, constituțional această chestiune", a precizat Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

El a afirmat că, după ce se va consulta cu colegii din PLR și din coaliția de guvernare, va anunța un punct de vedere cu privire la această nominalizare. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1592 secunde