Biroul Permanent Județean al PDL Constanța a decis convocarea unui Colegiu Director

2251

Articole de la același autor

Democrat liberalii constănțeni au hotărât convocarea unui Colegiu Director în această toamnă, dat fiind faptul că, așa cum susține liderul interimar al Organizației Județene, Mircea Banias, o întâlnire cu președinții organizațiilor locale ale PDL din județ nu a mai avut loc demult. Ideea convocării acestui Colegiu Director îi aparține consilierului județean Mihai Petre și va avea loc, conform spuselor lui Banias, "în principiu peste trei săptămâni", dar asta și în funcție de data pe care liderii centrali o vor decide, în urma discuțiilor cu liderii județeni, pentru alegerile din PDL Constanța.
El a afirmat că este de preferat ca acest colegiu să aibă loc cu o săptămână înainte de întâlnirea din 9 octombrie, de la Brașov, a conducerii centrale cu primarii PDL de comune.
În ce privește data alegerilor din sânul PDL Constanța, ea va fi stabilită în urma unei consultări la care vor participa ministrul Vasile Blaga și vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur, alături de conducerea județeană a PDL Constanța și o delegație formată din parlamentarii democrat liberali tomitani și o parte dintre primarii din județ. Aceste probleme au fost discutate în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean de vineri după amiază.
Tot atunci, liderul PDL Năvodari, Tudorel Calapod, care este și consilier local, a ridicat problema susținerii pe care organizația județeană, precum și cea centrală ar trebui să o acorde consilierilor pedeliști care se confruntă cu probleme în consiliile locale, probleme ce ar fi cauzate de primarii social-democrați și liberali.
Nu în cele din urmă, conform spuselor liderului PDL Constanța, în contextul reuniunii de vineri, membrilor PDL li s-a solicitat să își achite restanțele la contribuțiile în vistieria partidului. Se pare că principalul motiv al acestei restanțe ar fi criza, dar că suma nu este, totuși, prea mare. Așa cum a declarat Mircea Banias, nivelul contribuției achitate de un membru PDL depinde de decizia fiecăruia, însă ea trebuie plătită pentru că, printre altele, "sediul organizației funcționează cu cheltuieli, ori, acestea trebuie acoperite".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4497 secunde