Biroul Permanent al Camerei discută miercuri cererea de avizare a arestării lui Stan

189

Articole de la același autor

Biroul Permanent al Camerei discută, miercuri, de la ora 10.00, cererea de avizare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de două infracțiuni de trafic de influență.


"Astăzi, 27 noiembrie 2012, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a primit de la ministrul Justiției, Mona-Maria Pivniceru, cererea privind încuviințarea arestării preventive a deputatului Ion Stan, implicat într-un dosar penal instrumentat de Direcția Națională Anticorupție", se arată într-un comunicat al Camerei Deputaților remis agenției MEDIAFAX.


"În conformitate cu prevederile constituționale și regulamentare incidente, președintele Camerei Deputaților va dispune măsurile procedurale pentru ca cererea Ministerului Justiției să fie introdusă cu prioritate pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputaților, de miercuri, 28 noiembrie, ora 10.00, în vederea transmiterii ei către Comisia juridică, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților", mai precizează sursa citată.


Ministrul Justiției a transmis, marți, președintelui Camerei Deputaților solicitarea DNA de încuviințare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de două infracțiuni de trafic de influență.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Infractor fugar prins de polițiști
Pagina a fost generata in 0.6575 secunde