BEC și-a suspendat activitatea până la pronunțarea CCR privind referendumul

334
BEC și-a suspendat activitatea până la pronunțarea CCR privind referendumul - referendum-1344187102.jpg
Biroul Electoral Central a anunțat că își suspendă activitatea până la data pronunțării hotărârii Curții Constituționale cu privire la respectarea procedurii pentru organizarea și desfășurarea referendumului național din 29 iulie pentru demiterea președintelui României și pentru confirmarea rezultatelor.
"Având în vedere dispozițiile art. 23 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului și comunicatele emise de Curtea Constituțională la datele de 2 august 2012 și 3 august 2012, Biroul Electoral Central a adoptat, astăzi, 4 august 2012, Hotărârea nr. 49/H/BEC2012/RD privind suspendarea activității birourilor și oficiilor electorale constituite la referendumul național pentru demiterea președintelui României din 29 iulie 2012", se precizează într-un comunicat al BEC.
Plenul Curții Constituționale a României (CCR) a decis, vineri, preschimbarea termenului de dezbateri acordat în privința referendumului pentru demiterea președintelui României de la data de 12 septembrie la 31 august, ținând seama de termenul acordat Guvernului pentru transmiterea listelor electorale permanente actualizate, dar și în vederea asigurării soluționării cu celeritate a cauzei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3119 secunde