BEC nu a admis nicio cerere de anulare a alegerilor

153
BEC nu a admis nicio cerere de anulare a alegerilor - becnuaadmis1-1465734905.jpg
Biroul Electoral Central nu a admis nicio cerere de anulare a alegerilor din 5 iunie, a anunțat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Iulian Ivan. 


El a precizat că toate procesele verbale privind centralizarea rezultatelor votării, încheiate la nivelul birourilor electorale ale secțiilor de votare sau la nivelul birourilor electorale de circum-scripție, se vor regăsi pe site-ul BEC. 


Iulian Ivan a mai afirmat că eventualele neconcordanțe de la secțiunea Statistici de pe site-ul BEC au fost determinate de caracterul preliminar și provizoriu al informațiilor postate anterior, fiind remediate. 


"Precizăm că eventualele neconcordanțe regăsite pe site-ul Biroului Electoral Central, la secțiunea Statistici, au fost determinate de caracterul preliminar și provizoriu al informațiilor pos-tate anterior. Aceste neconcordanțe au fost remediate ca urmare a soluțiilor pronunțate de birourile electorale de circumscripție în soluționarea contestațiilor formulate asupra valabilității voturilor exprimate, respectiv a identificării și remedierii în condițiile legii a unor erori sau necorelări în procesele verbale ale birourilor electorale ale secțiilor de votare", a explicat Ivan.


El a adăugat că, în cazul alegerilor pentru primari, prezența la vot a fost de 48,17%. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7728 secunde