BEC a respins candidaturile la europarlamentare ale PRM, PER, Noua Republică. Lista partidelor acceptate la alegeri

113
BEC a respins candidaturile la europarlamentare ale PRM, PER, Noua Republică. Lista partidelor acceptate la alegeri - vot1339351695-1396452523.jpg
Biroul Electoral Central a respins, astăzi, candidaturile depuse pentru alegerile europarlamentare în numele PRM, atât cele depuse de Corneliu Vadim Tudor, cât și cele depuse de Gheorghe Funar, a anunțat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral, Marian Muhuleț, citat de Mediafax.


El a precizat că lista de candidați depusă de Corneliu Vadim Tudor în numele PRM a fost respinsă după ce a fost analizată pe fond, în timp ce lista de candidați depusă de Gheorghe Funar a fost respinsă pentru că acesta nu avea calitatea pentru depunerea de candidaturi în numele PRM. De asemenea, au fost respinse candidaturile depuse de Partidul Verde, Partidul Ecologist Român și Noua Republică, Partidul Alianța Socialistă, Alianța Națională a Agricultorilor, Partidul Dreptății Sociale. Totodată, în ședința BEC a fost respinsă candidatura independentă a lui Mircea Diaconu.


Biroul Electoral Central a admis, astăzi, listele de candidați depuse de alianța PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PP-DD, Forța Civică și PNȚCD a anunțat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleț. Muhuleț a menționat că în cazul PNȚCD a fost adoptată o decizie de admitere parțială a listei de candidați.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6097 secunde