Băsescu: Sper că senatorii vor face primul pas pentru respectarea referendumului din 2009

123
Băsescu: Sper că senatorii vor face primul pas pentru respectarea referendumului din 2009 - traianbasescu2-1460456418.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu susține că senatorii ar putea vota, astăzi, proiectul de lege prin care Parlamentul ar urma să fie format din 100 de senatori și 200 de deputați, făcând astfel ''primul pas pentru respectarea referendumului din 2009''.

''Anul trecut, Partidul Mișcarea Populară a depus o inițiativă legislativă prin care Parlamentul României ar urma să fie format din 300 de parlamentari, adică 100 senatori și 200 deputați. Astăzi, este posibil ca în plenul Senatului, prima Cameră sesizată, acest proiect de lege să fie supus la vot. Este adevărat, Comisia juridică a întocmit un raport de respingere. Și, totuși, îndrăznesc să sper că prin votul lor senatorii vor face primul pas pentru respectarea referendumului din 2009, dând astfel semnalul că Senatul transpune în lege voința poporului suveran (art.2, alin.1 din Constituția României). Sau poate va fi din nou un vot consolidat USL? Ar putea fi un mesaj de respect pentru români sau unul de dispreț. Senatorii decid'', a scris fostul președinte, astăzi, pe pagina sa de Facebook. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5472 secunde