Băsescu, soluție la atentate: "Aș expulza familiile teroriștilor până la a treia generație"

209
2
Băsescu, soluție la atentate:
Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, într-o emisiune televizată, că problema Islamului în Europa trebuie tranșată cu fermitate, apreciind că "este o greșeală uriașă să aperi democrația sacrificând liniștea propriilor popoare".

Traian Băsescu a opinat la B1 TV că Angela Merkel a greșit și face în continuare o greșeală din dorința de a fi consecventă politic în ce privește imigranții, în condițiile în care realitatea dovedește că soluția culturală de integrare a musulmanilor a fost un eșec.

El a mai spus că și românii sunt expuși posibilelor atentate, referindu-se atât la cei care trăiesc în Europa, cât și în țară.

"Eu cred că mai devreme sau mai târziu vor apărea acte de terorism și în România. Ideea că la noi nu există risc terorist e falsă", a spus Traian Băsescu.

De asemenea, fostul șef al sta-tului a menționat că, deși mulți îl vor judeca pentru ideea sa, dacă ar fi în locul Angelei Merkel sau a lui Francois Holland, ar recurge la măsuri care să afecteze familiile teroriștilor, astfel încât să-i descurajeze pe potențialii atacatori.

"Ce aș face în locul lui Merkel și Hollande, la orice atac terorist vă expulzăm familiile, vă confiscăm averile, toată familia pleacă de unde a venit. Nu mai avem altă soluție, soluția culturală a fost un mare eșec. Rudele până la gradul trei să fie expulzate în 24 de ore, nu din răzbunare, ci pentru a reduce numărul celor care fac atentate și să-i faci să se gândească la familiile lor", a spus Traian Băsescu. 

Comentează știrea

Cristi
30 iulie 2016
Ridicol personaj ...

Mai tantalau fesenist , ai incalca drepturile omului ! Responsabilitatea colectiva a fost desfiintata din secolul al XVIII - lea , in statele occidentale ...

@Cristi
31 iulie 2016
Asa este..

Dar nu s-a desfiintat tainuirea si complicitatea la crima care au ramas totusi niste infractiuni.Un procuror bun poate sa demonstreze ca familia sau prietenii apropiati ai macelarului stiau de intentiile lui.Dar cand nu vrei sa rezolvi problema asta,a crimelor in masa, este mai usor sa faci pe prostul ,asa cum faci tu.In ultimul timp am observat ca cei mai infocati sustinatori ai drepturilor omului Îi intalnesti in Romania.In conditiile astea putem spune ca exista extremisti religiosi,nationalisti,extremisti de stanga si de ce nu ar exista si o democratie oarba,o democratie fara conditii,democratie cu orice pret,o democratie care asigura dreptul la crima,dreptul la macel in masa.De ce nu ar exista o democratie care se indreapta impotriva civilizatiei,a omului,impotriva celor care au inventat democratia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5037 secunde