Băsescu la Școala de vară a UNPR: Vă mulțumesc că ați asigurat stabilitatea guvernamentală

Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
1233
Prezent sâmbătă la Școala de vară a UNPR, președintele Traian Băsescu a ținut un discurs prin care el le-a mulțumit liderilor formațiunii că au asigurat stabilitatea guvernării, într-o perioadă extrem de dificilă.

Traian Băsescu a ajuns la Școala de vară a UNPR în jurul orei 11.15.

Președintele a spus că școlile de vară sunt locul unde politicienii spun ceea ce gândesc, făcând abstracție de presă , chiar dacă știu că presa va prelua cea mai mare parte a celor neconvenționale care se spun.

Șeful statului le-a mulțumit liderilor UNPR, spunând că formațiunea a asigurat stabilitatea guvernamentală în momente extrem de dificile pentru România, Europa și Uniunea Europeană.

"Sunteți partidul care avea orice altă opțiune și ați ales să serviți interesele naționale. Nu e ușor ca un partid care pleacă de la zero să aleagă această variantă grea, care nu este destinată să aducă voturi", a afirmat șeful statului.

Peste 500 de membri ai UNPR din toată țara participă la cea de-a doua ediție a Școlii de Vară a formațiunii, care se desfășoară între 6 - 10 septembrie, la Mangalia.


Articole pe aceeasi tema

Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Băsescu, așteptat mâine la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3398 secunde