Băsescu, despre dosarul "Microsoft": "Dacă procurorii vroiau să găsească banii, se duceau în Portul Constanța"

826
4
Băsescu, despre dosarul

Articole recomandate

Traian Băsescu a avut, aseară, o intervenție televizată privind condamnările din dosarul "Microsoft". Fostul șef al statului a spus că nu comentează condamnările, însă nu înțelege de ce DNA nu a mers pe urma banilor. "Condamnarea de azi nu o comentez. E una definitivă. 


Nu am comentat la fratele meu, nu o fac nici aici. Am avut frecvente ieșiri când eram președinte și spuneam ce probleme sunt cu finanțările campaniilor electorale. Cei patru condamnați astăzi au dus toți banii în campaniile electorale. Fie că vorbim de Sandu, Cocoș, Ștefan, Niro s-au dus pe campanii electorale, inclusiv în a mea. Dacă procurorii sau judecătorii voiau să ia fișele din China cu geci, fulare fesuri de culoarea portocalie, roșie sau galbenă. Au susținut toate partidele.", a declarat Băsescu la RTV.


Mai mult decât atât, fostul președinte îi indică pe adevărații vinovați. "Oamenii ăștia nu au primit toți banii cu care sunt în denunțuri. Florică și Pescariu nu le-au dat toți banii. I-au împărțit cu ei. Informațiile cu containerele le-am primit din Portul Constanța după terminarea mandatului. Dacă voiau să găsească banii, aflau și destinația. Se ducea în Portul Constanța. S-au descărcat și la Tg. Mureș, și Suceava, și București. Erau geci de toate cele trei culori. Erau foarte înfrățite partidele din a primi bani de la acești patru oameni", a mai adăugat Băsescu.


Comentează știrea

box
4 octombrie 2016
pe matroz cand in legați?

Urmează matrozul

za
4 octombrie 2016
tv

Care televiziune Romania tv (rtv) sau Realitatea tv (rtv) nasoale cu publicarea acestui articol .

Vasile S
4 octombrie 2016
Basescu

Basescu Traian daca si-a luat cetatenie in Moldova sa nu mai comenteze decat de hotul de Mircea fratele lui.

XfJGJeDLmRDMsdTsTl
5 decembrie 2016
OLBmXsLgqKTXK

hjkTV1 syqiplmhktvc, [url=http://vjhfcvnndnjd.com/]vjhfcvnndnjd[/url], [link=http://ciiwvdaycliq.com/]ciiwvdaycliq[/link], http://dnqkravrxsvm.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4394 secunde