Băsescu: Dacă nu cade prin moțiune Guvernul, bine ar fi să-l dați jos!

321
Băsescu: Dacă nu cade prin moțiune Guvernul, bine ar fi să-l dați jos! - lmpwzyz3ptgwmczoyxnopwi2ndbmmda0-1530113779.jpg
Traian Băsescu, președinte fondator al PMP, a declarat, miercuri, în timpul dezbaterilor pe moțiunea de cenzură, că cea mai bună măsură a Puterii este aceea de a pleca tot Guvernul Dăncilă, deoarece putem avea neșansa să ne facem de râs în Europa.


"Sper să-mi dați câteva minute în plus că am contribuit cu Ganea, cu alții. E pe voturile noastre. N-am să vorbesc astăzi despre efectele revoluției fiscale pe care le vedeți toți. Inflație, creșterea dobânzii la credite, deprecierea valorii monedei naționale, statul se împrumută mai scump, dar am să vă vorbesc despre viitorul apropriat, de ce trebuie să cadă Guvernul prin moțiune, iar dacă nu cade prin moțiune, trebuie să îl dați jos dvs. Va fi o reunine a premierilor statelor europene, pentru a atrasa linii strategice în UE pentru următoarele 18 luni. Credeți că doamna Dăncilă va putea sta alături de cancelarul austriac și să discute problema Brexit? Dar despre proiectele strategice ale UE, credeți că va fi în măsură să spună ceva. Dacă de la 1 iulie doamna Dăncilă intră în scenă, de la 1 ianuarie intră tot Guvernul în scena UE", a declarat Traian Băsescu, de la tribună, notează mediafax.ro.

Fostul președinte a criticat mai mulți miniștri ai actualului Cabinet.

"Există Consiliul Afaceri Economice. Acest consiliu va fi prezidat de domnul minisru Dănuț Andrușcă. Vi-l imaginați pe Andrușcă ăn capul mesei cu toți miniștrii europei discutând despre taxele vamale pentru statele unite. Consiliul Educație, Cultură și Sport. Cum credeți că îl va prezida ministrul 'Pamblică', împreună cu Ioana Barna, acolo unde se vor discuta problemele educație europene? Opoziției îi va fi foarte greu să treacă astăzi moțiunea. Poate cu salvatorul Ponta să treaca, dar dacă nu trece, dați-vă singuri guvernul jos, pentru a nu ne fi rușine cu un Guvern, când vom conduce Consiliul UE. Dacă ne vom face de râs cu exmplarele de acum din Guvern, așa vom rămâne timp de 14 ani", a mai spus Băsescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8557 secunde