Băsescu, atac la Iohannis pe tema coabitării cu Victor Ponta: "Avem o golănie"

263
2
Băsescu, atac la Iohannis pe tema coabitării cu Victor Ponta:
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, critică binomul Klaus Iohannis-Victor Ponta pe tema numirii lui Eugen Teodorovici la Ministerul de Finanțe.

"Eugen Teodorovici, senator PSD de Buzău și ministru al fondurilor europene a votat împotriva reținerii și arestării lui Dan Șova. După vot, într-un (foarte) tîrziu a reacționat chiar și președintele României, cu un limbaj de lemn și fără să explice consecințele. Și pentru că totul este..."pas cu pas" într-un și mai mare tîrziu președintele României se întreabă dacă avem un conflict între puterile statului. Eu cred că avem doar o golănie. Iar astăzi s-a făcut "pasul" decisiv. V.V.Ponta și Klaus Iohannis au convenit ca Eugen Teodorovici să devină ministru al finanțelor publice . Bravos națiune, halal revoluție pe 16 noiembrie 2014. Alianța de la Grivco și USL-ul sunt mai vii ca oricînd dar nu "pas cu pas" ci buluc", scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

Premierul Victor Ponta l-a propus vineri pe Eugen Teodorovici pentru funcția de ministru de Finanțe. Președintele Klaus Iohannis a acceptat această variantă, notează realitatea.net.

Comentează știrea

razvan
28 martie 2015
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru

În orice problemă există o oportunitate! !! Cautam parteneri retea Marketing Mondial !! Începe ziua făcând, mai întâi, ordine... în gândurile tale. Asta fac liderii adevărați! Abia după ce îți este clar ce vrei SĂ FACI, SĂ FII și SĂ OBȚII, ACȚIONEAZĂ! !! Locuri de Munca - Operator OnLine ! Solutii Ingenioase pentru Combaterea Crizei Economice din Romania ! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc Piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. Exclusiv compania ofera si scrisoare de recomandare dupa minim 3 luni de activitate ! Proiectul vizeaza piata Nationala si Americana de carte electronica. Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul  "Cautam Parteneri Retea Marketing" la adresa de email: [email protected]

coopel
28 martie 2015
chiar azi!!!!!!!!!!!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3083 secunde