"Băsescu a învățat, nu a plagiat!"

1817
27

Aproximativ 400 de persoane, mulți dintre ei purtând șepci marinărești, au participat, vineri seara, la protestul organizat de Partidul Democrat Liberal Constanța pentru susținerea președintelui Traian Băsescu.
Deși inițial, președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, anunțase că mitingul va fi un "protest al tăcerii", participanții fiind legați cu botnițe la gură, constănțenii adunați pe platoul din fața Prefecturii nu au rezistat prea mult și au început să scandeze lozinci.
"Antonescu, ești un chiulangiu nu poți fi președintele meu!" , "Cod roșu pentru democrația din România!" sau "Băsescu la Constanța a învățat și nu a plagiat", sunt câteva din versurile inițiate pe loc de protestatari.
Cei prezenți au mai cerut demisia lui Victor Ponta și au scandat lozinci împotriva USL.
Prezent la eveniment, liderul PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, a declarat că acțiunea din fața Prefecturii Constanța reprezintă o formă de protest împotriva instaurării dictaturii în România.
"Acțiunea noastră vine ca un răspuns la evenimentele ce au avut loc în ultima vreme pe scena politică. Vrem să atragem atenția întregii țări, de la malul mării, din orașul-model al dictaturii baronilor locali, asupra pericolului în care se află democrația în România. Prin acțiunile politice ale lui Victor Ponta și ale lui Crin Antonescu, care îl plagiază grosolan pe Radu Mazăre, demonstrând că statul de drept este în derivă, democrația este compromisă și contaminată de elemente dictatoriale. Modul de acțiune al USL și încercarea de subordonare politică a justiției și a instituțiilor statului demonstrează că cei doi încearcă să pună pumnul în gură cetățenilor, să calce în picioare democrația și să guverneze după bunul lor plac", a spus Christian Gigi Chiru.
În altă ordine de idei, la miting au fost prezenți democrat-liberali, dar și oameni neînregimentați politic care au simțit nevoie să vină pentru a-și susține președintele ales în urmă cu trei ani.
"Nu sunt membru de partid dar nu am uitat cât am suferit de pe urma comuniștilor. Nu trebuie să ne întoarcem înapoi. Trebuie respectată alegerea românilor. Traian Băsescu trebuie lăsat să-și termine mandatul așa cum este legal și nu dat jos de useliști care sunt la fel cum erau comuniștii. O să fie vai de noi dacă unii cred că ne vor da numai lapte și miere", a spus Vasile Mihalache, unul dintre protestatari.
Protestatarii au scandat lozinci aproximativ o oră după care au plecat la casele lor. De menționat că nu s-au înregistrat incidente cu toate că, în apropiere, se adunaseră aproximativ 50 de susținători ai USL-ului. Mai exact, jandarmii prezenți la acțiune au fost "pe fază" deoarece le-au dat avertismente, cei din tabăra USL neavând autorizație de protest.



Comentează știrea

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Sida lu` Eba
21 iulie 2012
Mai e Dobiboci

Probabil ca aveti chestia aia pusa la gura din cauza ca:mirositi intre voi a "dobibocism"=adepti bishnitzar de TroCoceni!!!!!Probabil ca la voi,intradevar matematica s-a schimbat si 80 este = cu 180!!!!

horia
21 iulie 2012
bravo!

mai sunt si pensioanri demni, ce nu au ca unica ocupatie statul cu capu`n punga precum fomistii lui Mazare si ai USL-ului

admirator
21 iulie 2012
mastile chirurgicale

sunt obligatorii pentru medicii ce opereaza. Cel operat (USL, in cazul asta) pute de-ti muta nasul din loc... Asa miros lucrarile plagiate, hotiile si alte chestii! Dar de unde sa stie "dobitocii care mai e"? Cand esti condus de sfertodocti care nu stiu cum se scrie un doctorat, ce pretentii sa mai ai de la ei? Nastase si SOV rezolvati, se pregatesc: Voicu, Patriciu, Voiculescu, Mazare! Degeaba incercati voi lovituri de stat. Tot la Rahova ajungeti. Problema e : cu glont in gusa, sau fara? In rest, totul e stiut, deja. Vedeti la tanti Merkel!

Constantean
21 iulie 2012
Baseluuuuuuuuuu!

Da, Basescu nici n-a fost securist, nici n-a vandut flota, nici nu a incalcat constitutia, nici n-a furat, nici nu a vorbit cu "tiganca imputita" sau "gaozar", nici nu a uzat din plin de nepotism, nici nu si-a impus amantele pe la ministere, nici nu asculta telefoanele, nici nu a sarit peste parlament de cate ori a avut chef, nici nu a dat capete in gura, nici nu loveste copii. Mai, eu cred ca el este Mesia.

ct
21 iulie 2012
PONTA A PLAGIAT

DEMISIA

ct
21 iulie 2012
BENEVOL

La acest miting sa venit benevol,nu au fost mobilizati din alte localitati sau din regiile lui MAZARE sub amenintarea pierderii unui loc de munca.Au venit oameni care nu vor sa ne pierdem drepturile si democratia odata cu venirea USL-amismului la putere.BASESCU A INVATAT,NU A PLAGIAT.DEMISIA.

Men
21 iulie 2012
De ce al apreciaza Romanii pe Basescu?

Raspuns : Pentru ca ne caracterizeaza ! Adica , ne place sa furam , sa barfim , sa ne lucram colegii pe la spate , sa ne inselam increderea unul altuia ,nu ne place munca , intodeauna altcineva este de vina pentru greselile noastre , sa ne batem nevasta , nevasta este curva , etc De aia al iubesc pe basescu , este si arata dupa chipul si asemanarea noastra !

Stavrositu
21 iulie 2012
'Base - aceeasi educatie ca si Chiru

Base e un om cult, educat - un adevarat gentleman. Ne-a impresionat lectia lui de marinarie cu scufundatul Titanicului, cand a sustinut ca pamantul nu e cubic si de aceea linia dreapta nu e pe secanta sferei ci pe ortodroma. Trebuie sa ai multa scoala sa afirmi ca vaporul merge pe suprafata sferei si nu o strapunge pe secanta! Iar Chiru a absolvit aceeasi scoala numai ca are 8 clase mai putin decat Base!

COMUNISTU'
21 iulie 2012
SI INCA.....

Si n-a facut bishnitza si n-a plecat cu titei din tara cand era comandanta (3-4000 to) cu prmisiunea ca-l aduce inapoi "asta ca sa nu piarda locul la incarcare" si, pe drum le "pierdea" si cand venea inapoi se mira ca-l intrebam unde este titeiul siiii ....... multe

Răspuns la: Baseluuuuuuuuuu!
Adăugat de : Constantean, 21 iulie 2012
Da, Basescu nici n-a fost securist, nici n-a vandut flota, nici nu a incalcat constitutia, nici n-a furat, nici nu a vorbit cu "tiganca imputita" sau...
....
21 iulie 2012
HA HA HA...CE TITLU TARE

pai insusi basescu a recunoscut ca a fost un elev mediocru la scoala. Ce sa plagieze basescu???

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4918 secunde