Barna și Cioloș vor să fie dublu-președinți, de partid și țară

291
Barna și Cioloș vor să fie dublu-președinți, de partid și țară - barnaciolosi-1615133687.jpg

Articole de la același autor

Dacian Cioloș și Dan Barna au anunțat, oficial, că vor să fie șefi de partid și candidați la alegerile prezidențiale. Cei doi copreședinți ai Alianței USR PLUS se vor lupta pentru votul membrilor celor două partide într-un congres organizat în toamna anului 2021. După ce Cioloș își anunța intenția de a fi dublu președinte, și de partid și de țară, a venit rândul lui Dan Barna să anunțe că va candida la Congres și că vrea să fie prezidențiabilul partidului în 2024.

Într-un interviu acordat G4Media, Dan Barna a declarat că „dacă acest Guvern va performa evident că și eu voi fi într-o poziție bună, în ochii colegilor, pentru o candidatură la prezidențiale”. Anunțul vine după ce, anterior, copreședintele Alianței, Dacian Cioloș, i-a luat fața lui Barna și și-a anunțat intenția de a fi candidatul la alegerile prezidențiale.

Anunțul făcut la momentul respectiv de Dacian Cioloș, la pachet cu dorința acestuia de a fi președintele USR PLUS, a dus la o reacție vehementă în interiorul USR. Pe grupurile interne de discuții, Cioloș a fost acuzat că vrea să fure partidul și să îl subordoneze intereselor PLUS. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4921 secunde