Bărbat amendat pentru mesaje antiguvernamentale, scrise cu cretă pe asfalt

Vineri, 10 August 2018
153
Un tânăr din Brașov a primit o amendă în valoare de 500 de lei de la Poliția Locală pentru că a scris cu creta pe asfalt "mesaje anti electorale".


De fapt, mesajele erau împotriva unei ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea, împotriva modificării Codurilor penale și împotriva PSD, fără a conține cuvinte obscene, scrie digi24.ro


Valentin Toader a primit vineri înștiințarea privind amenda dată de Poliția Locală Brașov, însoțită de un proces verbal constatator al contravenției.
În procesul verbal întocmit pe 17 iulie scrie (greșelile nu aparțin redacției - n.r.): "La data și ora mai sus menționată a fost depistat persoana mai sus menționată în timp ce scria cu cretă pe asfalt în zona stației RAT Maternitate mesaje anti electorale".

Prin scrierea de mesaje pe asfalt, brașoveanul ar fi încălcat mai multe articole dintr-o hotărâre a Consiliului Local Brașov, drept pentru care Poliția Locală i-a dat o amendă de 500 de lei.

"Dacă până azi am crezut că Poliția Locală doar duce lipsă de personal, după întâlnirea cu polițiștii locali în 17 iulie (întâmplare demnâ de un episod din «Las Fierbinți», o voi povesti mai târziu) și PV-ul primit astăzi, pot spune doar că Poliția Locală Brașov duce în primul rând lipsă de competență și profesionalism. Abia aștept să îi întâlnesc în instanță. PV-ul conține o serie de informații false, eronate.. deh... incompetență", scrie brașoveanul, pe contul său de Facebook, atașând și imagini ale documentelor primite de la Poliția Locală, mai scrie digi24.ro


Pagina a fost generata in 0.3102 secunde