Banias speră ca noul ministru al Transporturilor să sprijine proiectele din județul Constanța

829

Articole de la același autor

Liderul PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, a vorbit ieri, în contextul unei conferințe de presă, despre ceea ce înseamnă recenta remaniere pentru actualul Executiv, în condițiile unei crize economice încă pronunțate, dar și al riscului alunecării PDL în sondajele de opinie. Astfel, Banias a declarat că din punctul său de vedere remanierea a șase miniștri este "o remaniere echilibrată", menționând totodată că noii miniștri au dat dovadă de curaj asumându-și conducerea ministerelor în condițiile în care presiunea populației asupra Guvernului crește din ce în ce mai mult din cauza măsurilor de austeritate.
Specificând și că PDL a dorit, prin această remaniere, "o eficientizare și o revigorare a activității Guvernului", Mircea Banias a afirmat că noilor miniștri trebuie să li se acorde credit și că, după un termen rezonabil, ei trebuie evaluați, pentru a vedea dacă au meritat încrederea partidului.
În ceea ce-i privește pe noii demnitari, liderul PDL Constanța nu a avut decât cuvinte de laudă, cu mențiunea că el a mărturisit că speră ca, dintre ei, noul ministru al Transporturilor, senatorul Anca Boagiu, să fie aproape de Organizația PDL Constanța. Banias a invocat aici faptul că Boagiu este originară din Constanța, dar și că ea "știe foarte bine nevoile pe care județul Constanța le are". Liderul democrat liberal constănțean s-a referit la investițiile din portofoliul Ministerului Transporturilor, anume autostrada, centura ocolitoare a municipiului Constanța, dar și la obiectivele de investiții din Portul Constanța, adică podul peste Canalul Dunăre - Marea Neagră și extinderea digului de larg.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3961 secunde