În perspectiva proximelor alegeri interne,

Banias i-a prezentat Elenei Udrea lista de propuneri pentru responsabilii colegiilor

6752
Liderul interimar al Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, a participat, ieri, la ședința Biroului Permanent Național (BPN). Ulterior ședinței, președintele democrat liberal i-a prezentat Elenei Udrea, coordonator de la centru al organizației tomitane, lista cu propunerile pentru responsabilii colegiilor uninominale, responsabili care, susține Mircea Banias, potrivit noului statut și regulament de organizare din PDL, trebuie propuși de Biroul Permanent Județean și validați de BPN. Ce trebuie menționat este că acești șefi de colegii, zece la nivelul județului Constanța, vor avea o mare responsa-bilitate în contextul apropiatelor alegeri interne din PDL.
În ceea ce privește lista de propuneri, pe ea se regăsesc, conform declarațiilor lui Banias, Ionel Manafu, pe Colegiul 1, Senol Zevri - Colegiul 2, Gheorghiță Corbu, Colegiul 3, deputatul Constantin Chirilă, pe Colegiul 4, deputatul Zanfir Iorguș, pe 5. De Colegiul 6 va răspunde Gigi Chiru, de 7, Florin Mitroi, de Colegiul 8, Vicențius Petrescu, de 9, senatorul Mircea Banias, iar de 10, deputatul Maria Stavrositu.
Conform explicațiilor lui Banias, în timp ce parlamentarii vor fi, de drept, responsabili ai colegiilor pentru care au candidat, ceilalți pedeliști trebuie avizați de BPN.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.369 secunde