Banias: "Categoric nu plec din PDL!"

2687
Banias:
Informațiile potrivit cărora zece senatori PDL ar intenționa să demisioneze din partid la începutul sesiunii parlamentare, apărute la finalul săptămânii trecute în presa centrală, au născut reacții destul de vehemente. Astfel, senatorul Georgică Severin, cel în jurul căruia se spunea că ar urma să se formeze noul grup al demisionarilor, a dezmințit informația, declarând pentru HotNews.ro că nu a fost sunat de niciun senator PDL care să-i spună că demisionează și că nici nu are cunoștință de un asemenea demers. Colegul său de partid, Traian Igaș, liderul PDL din Senat, susține că este vorba despre o intoxicare, despre un scenariu.
În ceea ce-l privește pe singurul senator PDL de Constanța, anume Mircea Banias, care e și liderul interimar al Organizației Județene, el a afirmat că din punctul său de vedere informațiile vehiculate reprezintă intoxicare și că este convins că nu există zece colegi de-ai săi din Senat care ar dori să debarce din PDL.
Parlamentarul democrat liberal a precizat, totodată, și că nu a fost contactat de niciun coleg care să-i propună ca, odată cu debutul noii sesiuni parlamentare, să pără-sească partidul, dar și că n-are niciun gând de plecare. "Categoric nu plec din PDL!", a subliniat senatorul Mircea Banias.
În opinia sa, "nu este normal ca atunci când există probleme să pleci". "Ne-am asumat cu toții sarcina de a reforma țara și sunt solidar cu colegii mei. N-am niciun motiv să plec din PLD", a comentat liderul pedeliștilor constănțeni, amintind aici de unul dintre sloganurile partidului, anume "La bine și la greu". "Mi se pare firesc să răspundem cu toții", a mai adăugat senatorul PDL.
Mircea Banias este membru al Partidului Democrat Liberal din 2002.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4016 secunde