Președintele Klaus Iohannis:

"Aveți nevoie de declarație dacă ieșiți din localitate!"

365

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a susținut, ieri, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, după o nouă ședință privind măsurile anti-Covid-19. Printre altele, el a anunțat câteva dintre măsurile de relaxare, după data de 15 mai și cum se va face deplasarea în afara localităților. Pentru deplasarea între localități, cetățenii vor avea nevoie de declarație. De asemenea, vor fi deschise bisericile, dar doar pentru slujbe ținute în aer liber.

"Este interzisă deplasarea în afara localității, cu excepții. Sunt excepții naturale. Cine merge la serviciu merge, se poate ieși pentru munci agricole, pentru sporturi individuale. Totuși, când ieșim din localitate, este nevoie de o declarație. Mai puțin în zonele metropolitane. Dacă mergeți, de exemplu, din București în provincie, aveți nevoie de o declarație scrisă.

Serviciile religioase vor fi reluate în prima fază în curtea bisericii, deci în exterior. Credincioșii vor purta mască și vor păstra distanța de 1,5 metri. În a doua și a treia etapă, aceste condiții vor fi rediscutate", a spus președintele Klaus Iohannis. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5073 secunde