Avalanșă de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la președinție

94
Avalanșă de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la președinție - avalansadesemnaturiklausiohannis-1408961268.jpg

Articole de la același autor

Peste 240 de semnături pe oră reușesc să strângă, începând de vineri, în municipiul Sibiu, echipele de campanie din partea ACL pentru susținerea candidaturii la Președinția României, a primarului Klaus Iohannis, afirmă deputatul democrat-liberal Raluca Turcan.

În prima zi de strângere a semnăturilor pentru Klaus Iohannis, ACL reușise vineri, în municipiul Sibiu, să strângă peste 7.000 de semnături. 


"Semnalul este clar, Sibiul va da următorul președinte al Românei. Sunt sigură că românii din țară și din străinătate vor putea face diferența între vorba goală a lui Victor Ponta și seriozitatea, echilibrul și rezultatele lui Klaus Iohannis", susține Raluca Turcan, copreședinte ACL Sibiu, într-un comunicat de presă. 


Pe de altă parte, deputatul liberal Mircea Cazan, copreședinte al ACL Sibiu, a spus că, până astăzi, în Sibiu se vor strânge peste 10.000 de semnături pentru Klaus Iohannis. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6966 secunde