Autoritățile locale construiesc o nouă grădiniță cu orar prelungit, în Eforie Nord

246
Autoritățile locale construiesc o nouă grădiniță cu orar prelungit, în Eforie Nord - autoritatilelocaleeforiegradinit-1463418656.jpg
Pentru a veni în sprijinul părinților din cartierul Proiect 11 din Eforie Nord, autoritățile locale construiesc o grădiniță nouă, cu program prelungit. Aceasta va fi ridicată pe strada Alexandru Lăpușneanu.

"Proiectul a fost inițiat în 2014, prin demararea studiilor tehnice necesare pentru investiție. În prezent, Studiul de Fezabilitate este finalizat și se lucrează la dosarul de finanțare", explică primarul orașului Eforie, Ovidiu Brăiloiu.

Potrivit edilului, grădinița va putea primi între 70 și 100 de copii, în patru sau cinci grupe. Copiii vor lua masa în incintă și vor avea la dispoziție o curte amenajată cu un loc de joacă modern.

"Conform normativelor în vigoare, pentru construirea unei grădinițe cu una până la cinci grupe, clădirea va avea doar parter, din rațiuni ce țin de supravegherea optimă a copiilor de către personalul didactic. Proiectul va fi finanțat prin Programului Operațional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 10 - Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, 10.1 Investiții în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare", a mai spus primarul din Eforie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1104 secunde