Augustin Zegrean vrea să se întoarcă în politică. A depus cerere la PNL

215
Augustin Zegrean vrea  să se întoarcă în politică. A depus cerere la PNL - augustinzegrean-1473597489.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte al Curții Constituționale Române, Augustin Zegrean, vrea să revină în politică, astfel că a depus cerere să candideze la alegerile parlamentare pe listele Organizației PNL Bistrița Năsăud. El a mai fost senator FSN, în perioada 1990-1992, apoi s-a înscris în PD și a fost deputat de Bistrița. În 2007, a fost numit judecător la Curtea Constituțională de președintele de atunci, Traian Băsescu.

"Eu am mai fost senator și vreau să-mi închei activitatea cu asta, să închid cercul. Nu este suficient să fii tânăr și să vrei să fii în Parlament. Nu cred că e destul asta. Ați văzut, în ultimii ani, ce s-a întâmplat cu legislația. Părerea mea este că mare parte din legislația românească trebuie rescrisă. Și eu cred că am experiența și expertiza necesară pentru a contribui la asta. Gândiți-vă doar la Legea Pensiilor. De câte ori s-a modificat și ce-i cu Legea Pensiilor. Dar asta nu înseamnă că voi și candida. Eu doar mi-am oferit serviciile", a spus Augustin Zegrean.

Întrebat dacă va fi cap de listă, Augustin Zegrean a răspuns: "Nu știu. Dacă nu voi fi, nu voi fi deloc, pentru că eu nu mă duc acolo ca să-i duc pe alții în Parlament. În afară de primul loc, niciunul nu poate fi considerat eligibil la Senat, pentru că sunt doar două locuri".

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a confirmat, sâmbătă, că fostul președinte CCR vrea să candideze la Bistrița.

"A fost o surpriză și pentru mine, mi-au confirmat colegii de la Bistrița că și-a depus candidatura la Senat. Va fi și la dânșii un vot până în 15 septembrie și va intra și el, ca și ceilalți colegi înscriși, la vot, și decizia o vom afla de la Bistrița", a spus Alina Gorghiu. Printre altele, ea a mai adăugat că orice om cu expertiză este binevenit în Partidul Național Liberal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8767 secunde