Atenționare MAE: Continuă blocajele la punctele de frontieră din Grecia

108
Atenționare MAE: Continuă blocajele la punctele de frontieră din Grecia - mae-1455109862.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care călătoresc în Grecia că fermierii eleni au decis continuarea protestelor și blocarea drumurilor naționale și autostrăzilor care asigură legătura cu punctele vamale. 


Într-un comunicat de presă transmis redacției, reprezentanții MAE susțin că Valea Tempi, în zona Larissa (ruta Atena-Salonic) este blocată de fermieri pe durată nedeterminată, începând de marți, Vama Kipi, la frontiera cu Turcia, este blocată pe durată nedeterminată, iar Vama Promachonas, de la frontiera cu Bulgaria, va fi blocată de miercuri pe termen nelimitat.


Având în vedere că situația blocajelor de trafic este în permanentă schimbare, se recomandă și verificarea individuală a rutelor avute în vedere de către transportatorii de mărfuri interesați de tranzitarea teritoriului elen.


Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația ''Călătorește în siguranță'' (disponibilă gratuit în App Store și Google Play), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situații speciale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Actual : A MURIT ELECTROCUTAT!
Pagina a fost generata in 0.5993 secunde