Astăzi, ședință de guvern. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

205
Astăzi, ședință de guvern. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi - guvern-1581579205.jpg

Articole recomandate

Guvernul Orban se reunește, astăzi, în prima ședință după ce, săptămâna trecută, a fost demis prin moțiune de cenzură, pe ordinea de zi a reuniunii aflându-se mai multe proiecte de hotărâri de guvern care vizează domenii precum apărarea, sistemul judiciar și administrația publică, informează Agerpres.

Astfel, potrivit ordinii de zi anunțate, Executivul urmează să adopte un proiect de hotărâre privind aprobarea numărului mediu maxim de personal pe anul 2020 pentru operatorii economici din industria națională de apărare.

Un alt proiect de hotărâre supus aprobării în Guvern are în vedere stabilirea modelelor formularelor-tip folosite în activitatea privind Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

Totodată, Executivul va decide, printr-o Hotărâre, cu privire la organizarea, funcționarea și atribuțiile Secretariatului General al Guvernului, având în vedere schimbările intervenite în arhitectura guvernamentală după instalarea la Palatul Victoria a Guvernului Orban în noiembrie 2019.

De asemenea, Guvernul va aproba un proiect de hotărâre privind revocarea și numirea unor membri în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3145 secunde