Anunț important de la Primăria Constanța! Se modifică traficul rutier din stațiunea Mamaia

1443
Anunț important de la Primăria Constanța! Se modifică traficul rutier din stațiunea Mamaia - primariaerata-1619348427.jpg

Articole de la același autor

Traficul rutier din staţiunea Mamaia este de foarte multe ori aglomerat, mai ales în preajma sărbătorilor sau înaintea şi în timpul sezonului estival.

Pentru a evita ambuteiajele, Primăria Municipiului Constanţa a luat hotărârea să modifice traficul rutier din staţiunea Mamaia. Reprezentanţii autorităţilor locale au trimis un comunicat oficial prin care au anunţat schimbările care vor fi făcute.

„Măsurile vor intra în vigoare având în vedere debutul sezonului estival și creșterea numărului de turiști care vor tranzita stațiunea Mamaia.

Astfel, începând de luni, 26 aprilie, traficul la intersecția bulevardul Aurel Vlaicu cu bulevardul Mamaia va fi redirijat, după cum urmează:

- din direcția Pescărie spre Năvodari: strict înainte pe 3 benzi de circulație (banda nr. 1 cu prioritate, iar benzile nr. 2 și 3 fără prioritate). Se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu;

-din direcția Năvodari spre Constanța: toate cele 3 benzi vor efectua viraj la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu. Se anulează posibilitatea de a vira la stânga de pe banda 3 spre zona Pescărie;

- din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte pe cele două benzi de circulație, cu prioritate față de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari;

-din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie: posibilitatea efectuării virajului la dreapta pe două benzi de circulație.

Pe întreaga perioadă a sezonului estival, viteza maximă admisă în stațiunea Mamaia rămâne 60 km/oră.

Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6049 secunde