Anunţ important de la Primăria Constanţa. Cum se va circula pe bulevardul Tomis

Luni, 14 Septembrie 2020
309
Autorităţile locale fac modificări importante în circulația rutieră pe bulevardul Tomis din Constanța. De la 1 octombrie, și tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia va deveni cu sens unic.

Astfel, circulația rutieră pe acest bulevard important al orașului se va desfășura pe două benzi cu sens unic către zona centrală. Alte două benzi sunt dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție, cu circulație în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens. De asemenea, vor fi piste pentru biciclete.

„Benzile pentru mijlocele de transport în comun vor fi delimitate și semnalizate corespunzător prin indicatoare de informare și marcaje rutiere și vor fi amplasate lângă trotuare. De asemenea, se vor amenaja stații pentru autobuze pe ambele sensuri de deplasare. Circulația pe bulevardul Tomis se desfășoară cu prioritate față de străzile laterale, cu excepția reglementărilor impuse de funcționarea semafoarelor de la intersecțiile cu bulevardul Mamaia, strada Nicolae Iorga și strada Ion Rațiu. Resistematizarea rutieră este necesară atât pentru fluidizarea traficului cât și pentru îmbunătățirea mobilității urbane în municipiul Constanța”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Diana Sobaru.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2158 secunde