Anunț de la Chișinău: Traian Băsescu va candida la alegeri în R. Moldova

223
1
Anunț de la Chișinău: Traian Băsescu va candida la alegeri în R. Moldova - base-1501839098.jpg
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, va candida la alegerile parlamentare din Republica Moldova, susține fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, citat de TVC21 și Deschide.md. Băsescu trebuie însă să își redobândească cetățenia moldovenească.

Anatol Șalaru este și președintele executiv al Partidului Unității Naționale (PUN), iar potrivit acestuia Traian Băsescu se va implica activ în campania electorală a PUN, în cadrul căruia a fost ales președinte de onoare.

"Dacă Băsescu va avea cetățenia, el va candida pentru funcția de deputat și va fi ales președinte al partidului. Vom face campanie cu el", a declarat Șalaru, preluat de Deschide.md. Anatol Șalaru adaugă însă că, în prezent, Igor Dodon tărăgănează intenționat procesul de judecată, în care se încearcă abrogarea decretului de anulare a cetățeniei moldovenești a lui Traian Băsescu, astfel încât decizia să fie luată după alegerile parlamentare din 2018.



Comentează știrea

Ismail via brussel
5 august 2017
Al susține Moldova

Eu cred că Moldova vor președinte Român cu singurătatea va fi ei Rusia are amprenta pe Moldova și de va șterge că și ucrania .

Pagina a fost generata in 0.9265 secunde