ANI a publicat pe site declarațiile de avere ale tuturor candidaților la parlamentare

220
ANI a publicat pe site declarațiile de avere ale tuturor candidaților la parlamentare - ani-1352797939.jpg
Agenția Națională de Integritate a procesat și publicat pe site declarațiile de avere și de interese ale tuturor candidaților la alegerile parlamentare, numărul total al candidaturilor rămase definitive în colegiile uninominale din cele 43 de circumscripții electorale fiind de 2.455.

Declarațiile de avere și de interese depuse în cadrul procesului electoral de către candidații la alegerile parlamentare din 9 decembrie se regăsesc pe portalul ANI, în secțiunea "Declarații de avere și de interese - Alegeri parlamentare 2012".

"Pentru a facilita accesul la informație, secțiunea beneficiază de câmpuri avansate de căutare, precum nume / prenume, județ și funcții alese (deputat, senator)", a precizat ANI într-un comunicat de presă remis, marți, agenției MEDIAFAX.

Potrivit situației centralizate transmise Agenției Naționale de Integritate de către Biroul Electoral Central la data de 9 noiembrie, numărul total al candidaturilor rămase definitive în colegiile uninominale din cele 43 de cirscumscripții electorale este de 2.455.

"Menționăm faptul că toți candidații validați pentru alegerile parlamentare din luna decembrie 2012 au depus declarații de avere și de interese, conform prevederilor legale", potrivit ANI.

Declarațiile de avere și de interese postate au fost transmise Agenției Naționale de Integritate de către Biroul Electoral Central, respectiv de către birourile electorale de circumscripție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3139 secunde