Andronescu, despre referendum: E necesară o analiză. S-au cheltuit o groază de bani

205
Andronescu, despre referendum: E necesară o analiză. S-au cheltuit o groază de bani - ecaterinaandronescu-1539017507.jpg

Articole recomandate

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu consideră că este necesară o analiză "temeinică" în PSD referitoare la absenteismul de la referendum, precizând că partidul nu s-a implicat în campania pentru consultarea populară pentru a nu o politiza.


"Poate oamenii nu au fost suficient informați. În mediul rural s-a votat mai puțin decât în mediul urban, la mulți dintre ei nici nu a ajuns informația. PSD nu s-a implicat pentru că ideea a fost să nu politizăm acest referendum. (...) Dar cred că este necesară o analiză temeinică cu date concrete, pe regiuni, pe județe, să vedem ce s-a întâmplat, de ce s-a votat așa. O analiză în PSD. Și sunt sigură că sociologii vor analiza și vor desprinde concluzii la care trebuie să fim foarte atenți", a declarat Andronescu, luni, la Senat.


Chestionată dacă modul în care a fost formulată întrebarea la referendumul din 6 - 7 octombrie a generat absenteismul, Andronescu a răspuns: "Nu exclud. Cred că și acest lucru trebuie prins în analiza de care vorbeam, în așa fel încât măcar să nu se mai repete, pentru că totuși s-au cheltuit o groază de bani".


Ea a adăugat că Guvernul avea obligația să organizeze referendumul ca urmare a inițiativei cetățenești susținute de Coaliția pentru Familie.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8235 secunde