Ana Birchall: România va continua să susțină parcursul european al Georgiei

127
Ana Birchall: România va continua să susțină parcursul european al Georgiei - 20130220anabirchall1rsz-1493306871.jpg

Articole de la același autor

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, le-a transmis ministrului de stat pentru integrare europeană și euroatlantică al Georgiei, Victor Dolidze, și prim-adjunctului ministrului de externe al Georgiei, David Zalkaliani, că România rămâne un partener de încredere în susținerea parcursului european al statului georgian.


Cei doi demnitari georgieni au fost primiți, astăzi, de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, în cadrul vizitei efectuate în România de o delegație condusă de premierul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili, miercuri și joi, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).


Discuțiile s-au focalizat asupra relațiilor Georgiei cu Uniunea Europeană, inclusiv asupra posibilităților de sprijinire de către România a procesului complex de reforme asumate de Georgia în relația cu UE. De asemenea, au fost abordate o serie de aspecte ale relației bilaterale relevante în planul afacerilor europene, cu accent asupra consolidării dialogului politico-diplomatic în anul 2017, arată sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3344 secunde