Amiralul perdant Vergil Chițac se agață cu disperare de "catargul" PNL

3794
Amiralul perdant Vergil Chițac se agață cu disperare de

Articole de la același autor

Auzim tot mai des, în ultima perioadă, că amiralul Vergil Chițac, care le-a înșelat așteptările miilor de constănțeni ce i-au dat votul în 2016 ca să-l trimită în administrația locală, încearcă să le intre iar în grații. Cred, totuși, că locuitorii din Constanța nu merită să fie luați de fraieri și să gireze cu votul lor asemenea personaje care, probabil, se bazează pe faptul că "lumea mai uită"! Motiv pentru care este de datoria noastră să le reamintim pentru a nu repeta aceleași greșeli. 
 
Mai exact, după cum spun gurile rele din preajma sa, amiralul își pregătește trambulina pentru un nou mandat de parlamentar și nicidecum nu intenționează, nici de această dată, să rămână în administrația locală ca să rezolve problemele constănțenilor, așa cum se laudă acum. Pentru că, nu-i așa? Una este să încasezi lunar pensie specială de vreo 10.000 de lei și alți 10-15.000 de lei indemnizația de parlamentar plus toate celelalte beneficii, și alta să stai față în față cu toți amărâții care ar veni în audiențe la primărie, pentru un salariu cu mult mai mic. Ca să nu mai spunem că obișnuitele deplasări pe bani publici de care beneficiază în parlament ar deveni poveste! 


Și atunci, cine să-l mai creadă după ce, în 2016, a fost votat pe listele PNL, dar a renunțat la viața "plictisitoare" din administrația locală? Ba mai mult, după ce i s-a mai acordat o șansă și s-a văzut senator, a trântit ușa în nas și PNL-ului și, implicit, liberalilor constănțeni. 


Dar să revenim. Așadar, amiralul a anunțat că urmează să candideze la Primăria Constanța. Rămas fără partid ca un catarg bătut de vânt în mijlocul oceanului, a spus că va merge la lupta cea mare ca independent. Dar, între timp, s-au făcut niște sondaje și și-a dat seama că singur nu reprezintă mare lucru chiar dacă este sponsorizat puternic de un greu cu sferă de influență în Portul Constanța și nu numai. Și ce s-a gândit? Că ar fi bine să profite de prietenia cu anumiți liberali de la Centru, gen Rareș Bogdan șI Alina Gorghiu! Și că singura șansă ca să aibă mai multă credibilitate (pentru că încrederea pierdută cu greu se câștigă, nu-i așa?) este să se agațe de catargul PNL la alegerile locale. Ceea ce i-a îngrozit pe liberalii de la malul mării aflați și ei în derivă. Dacă unii dintre ei susțin sus și tare că nici nu vor să audă de amiral, alții au început deja să amenințe că nu vor face nici măcar doi pași pe stradă pentru campania lui electorală. 


În momentul de față, PNL este în trend și stă foarte bine în sondaje ca și partid. Motiv pentru care ar fi rușinos să nu aibă propriul candidat când 


toți simpatizanții asta așteaptă. Ar fi cu adevărat rușinos după ce trei liberali cu acte în regulă, Niculescu, Cupșa sau Rusu, și-au anunțat deja intenția de a candida dacă partidul le-o va cere. Ca să nu mai spunem că indicat ar fi ca inclusiv liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, ar trebui să-și asume această candidatură. 


La ultima strigare, s-a anunțat că, pe 6 martie, urmează să fie anunțat oficial candidatul PNL la Constanța. Rămâne de văzut dacă urmașii Brătienilor mai au ceva mândrie și se vor orienta la un liberal din interiorul partidului sau aleg să meargă pe mâna amiralului perdant. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3883 secunde